10 bedste præstationer af børneskuespillere i The Philosopher’s Stone

Tidligere i år blev Harry Potter og De Vises Sten filmen fyldte 20. Skuespillerne, der spillede de nu voksne Hogwarts-elever, var samlet for at fejre, samt huske opvæksten på settet.

RELATERET: Alle Harry Potter-sommerferier, rangeret fra værst til bedste

Udfordringen ved en film, der foregår på en skole, er at finde skuespillere, der er unge nok til at spille rollerne, og som også kan spille deres replikker overbevisende. Børn i film er notorisk svære at instruere, da de ikke har haft mange års erfaring til at give dem en fantastisk præstation. I tilfælde af Harry Potter, filmskaberne har møjsommeligt søgt efter det perfekte cast, og resultaterne taler for sig selv. Det er dog stadig tydeligt, at disse unge skuespillere ikke var helt på niveau med deres voksne medstjerner eller endda deres fremtidige jeg. Mens hver barneskuespiller kommer ind Filosoffens sten gav en flot præstation, nogle havde lidt mere vækst at lave end andre.

10 Devon Murray

Devon Murray spillede Seamus Finnigan for alle syv Harry Potter film. Seamus er en Gryffindor-kammerat for Harry, så de deler sovesal og går til alle de grundlæggende klasser sammen. I filmene udvikler Seamus et ry for ved et uheld at sprænge ting i luften, så Murrays billede dækket af aske er en fast bestanddel af serien.

Murray har overhovedet ikke opført sig forkert Filosoffens sten, men hans få enkle replikker føltes ofte lidt stive i forhold til nogle af de andre skuespillere. Af Fange af Azkabanhans levering blev meget mere naturlig.

9 Alfred Enoch

Alfred Enoch spillede Dean Thomas, Seamus’ bedste ven, og en anden Gryffindor. Ligesom Murray havde Enoch minimale linjer i den første film. I et interview med The GuardianEnoch sagde, at han ikke oprindeligt kom til audition Harry Potter, da han troede, at der ikke var nogen sorte tegn. Men han har været glad lige siden, at han var i stand til at tilbyde unge seere nogen, der “synede [them].”

Ligesom resten af ​​skuespillerne forbedredes Enochs præstation med alderen, hvilket blev hjulpet af den vigtigere rolle, hans karakter ville spille i den gyldne trios liv. Men i Filosoffens stenhan kæmpede stadig for at være følelsesladet i sin rolle.

8 Sean Biggerstaff

Sean Biggerstaff-spiller Oliver Wood, kaptajnen for Quidditch-holdet, da Harry slutter sig til. I bogen bekymrer Wood sig kun om Quidditch, og Biggerstaff gør et godt stykke arbejde med at skildre dette aspekt i filmen. Han var en smule ældre end de andre unge skuespillere, der fulgte filmen, og havde en smule mere erfaring, da han blev castet af Alan Rickman til at medvirke i Vintergæsten (1997).

Biggerstaff dukkede op Filosoffens stenOg hemmelighedernes Kammermen siden Oliver Wood dimitterede fra college, er han ikke vendt tilbage før Dødsregalierne del 2da Sean Biggerstaff gjorde en lille optræden og hjalp med at kæmpe i slaget ved Hogwarts.

7 Emma Watson

Det er svært at forestille sig, at nogen anden spiller Hermione Granger. Emma Watson var perfekt til Harry Potters hovmodige og evigt intense ven. Mens Watson var talentfuld Filosoffens sten, er kendt for at kæmpe for at holde sig i karakter under andres jokes. Slettede scener fra filmen viser, at Watson ofte ødelægger optagelserne ved at mumle under sine medstjerners replikker, da hun også havde lært dem udenad.

RELATERET: Daniel Radcliffes 5 bedste Harry Potter-portrætter (og 5 andre ikoniske film)

Alligevel var Watson alle gentagelsesskud værd. Hun voksede op sammen med sin karakter og ville senere fortsætte med at optræde fantastisk Harry Potter film, såvel som dens post-Potter roller, såsom Belle i Skønheden og Udyret.

6 Rupert Grint

forvirrede Ron i Harry Potter og De Vises Sten

Ron Weasley blev hurtigt en af ​​seriens yndlingskarakterer Harry Potter film, og det er i høj grad takket være Rupert Grints præstation. Han var charmerende og ret klodset. Men sammenlignet med hans præstation i senere år, hans vittigheder ind Filosoffens sten virker lidt for dramatisk. Hans berømte sætning “ikke mig, ikke Hermione, dig!” blev et populært meme, hovedsagelig på grund af den overdrevne måde, han producerede det på.

Ligesom sine medstjerner ville Grint fortsætte med at give nogle af de bedste præstationer i serien, såsom i scenen, hvor Ron skal ødelægge Horcrux-medaljen, og når Hermione bliver tortureret. Af rektor Harry Potter Skuespillere forblev Grint længst væk fra offentligheden, men vendte tilbage til skærmen i Apple TV-serien Tjener.

5 James og Oliver Phelps

Fred og George Weasleys De Vises Sten

Fred og George er snydere Harry Potter verden og krævede derfor talentfulde skuespillere, der kunne levere deres replikker effektivt. Dette kombineret med, at filmskaberne skulle finde enæggede tvillinger til rollen, hvilket ville have gjort deres casting ret vanskelig. James og Oliver tilpassede sig dog perfekt og blev hurtigt de mest populære studerende skuespillere Harry Potter.

Filosoffens sten så de tidlige dage af deres spøgesvar, men efterhånden som filmene skred frem, ville Phelps-brødrene blive endnu bedre til at udtale deres replikker i kor eller hoppe ord frem og tilbage på en måde, der fik publikum til at grine.

4 Daniel Radcliffe

Harry Potter De Vises Sten Quidditch Daniel Radcliffe

Rollen som Harry Potter var den vigtigste at udfylde, og søgen efter den rigtige skuespiller var langt fra let. Men Daniel Radcliffe passer perfekt til regningen og Chris Columbus, direktøren for Filosoffens stenhan var fast besluttet på, at han skulle tage rollen.

RELATERET: 10 citater, der beviser, at Harry Potter var meget mere sassier i bøgerne

Beslutningen viste sig at være god, da den magiske glød Columbus genkendte i Radcliffes øjne også blev oversat til publikum. Radcliffe havde fantastiske ansigtsudtryk, og hans skuespil var perfekt, men ligesom hans andre barnemedspillere kunne han nogle gange føle sig lidt for dramatisk. Fra PotterRadcliffe har vist sig at være en alsidig skuespiller, med hovedrollen i en lang række film og i øjeblikket i tv-serier Mirakuløse arbejdere.

3 Matthew Lewis

HP Neville Wizard Stone

Neville Longbottom er den klodsede og fjollede Gryffindor, der kæmper for at tage kontrol over magien og er en hyppig glemsom. Han mangler meget selvtillid, men han er en meget elskelig karakter. Matthew Lewis spillede rollen ubesværet, hvilket gjorde ham til en af ​​de mest perfekt spillede barneskuespillere Harry Potter. Måske var den akavede karakter lidt nemmere for et barn at lege.

Neville har altid været ret tæt på guldtrioen, så Lewis har haft meget skærmtid. Efterhånden som skuespilleren og karakteren voksede, blev Neville mere selvsikker, og Lewis’ skuespillerfærdigheder udviklede sig. Resultatet er en fremragende karakter, som er svær ikke at elske.

2 Harry Melling

Ikke alle børneskuespillere kunne slippe af sted med at spille en så stor bølle som Dudley Weasley, men Harry Mellings præstation var så god, at det var svært ikke at hade ham. Melling har måske ikke fået meget skærmtid Filosoffens stenmen det lykkedes alligevel at efterlade et indtryk.

Mellem at skrige efter flere gaver og lave sjov med Harry, var Melling meget overbevisende som et ubehageligt barn. Det ville heller ikke være let at reagere på en grises hale, men offentligheden gættede aldrig. Melling fortsatte sin skuespillerkarriere senerePotter og spiller i øjeblikket Dronningens Gambit ligesom Harry Beltik.

1 Tom Felton

Tom Felton som Draco Malfoy i Harry Potter og De Vises Sten

Draco Malfoy kan være en særlig dårlig bølle. Han er jaloux på Harrys opmærksomhed og indeni Filosoffens sten, denne jalousi får ham til at fokusere sin grusomhed på den gyldne trio og deres venner. Tom Feltons tid på skærmen er meget dynamisk sammenlignet med andre børneskuespillere. Hans ansigtsudtryk er naturlige og troværdige og hjælper publikum med at forstå præcis, hvilken slags karakter Draco er.

Feltons store præstation blev kun bedre, især kom Halvblodsprinsen, da han fik vist Draco, at han går igennem en masse følelsesmæssig uro. Siden sin rolle som Draco har Felton medvirket i flere film, såsom 2020-krigsdramaet Den glemte kamp. Han gjorde det også klart, at han tilhører et andet Hogwarts-hus end hans karakter, og han deler ofte den charmerende Tiktok af ham, der spiller guitar.

NÆSTE: 10 uvigtige Harry Potter-bogscener, som redaktørerne elskede

The Avengers: 10 linjer stadig ikoniske efter 10 år


Næste
The Avengers: 10 linjer stadig ikoniske efter 10 år


Om forfatteren