150 millioner dollars planlægger at lokke Arizona-filmindustriens fremskridt |

“Vi var nødt til at hjælpe disse virksomheder med at tænke på Arizona,” sagde Gowan. Han sagde uden incitamenterne og skattefradragene “ville de være fløjet lige over os, gået til Texas eller en anden stat.”

Og Gowan sagde, at disse kreditter er forskellige fra, hvad staten har givet i fortiden.

Men Petersen accepterede ikke påstanden om, at investeringen på 150 millioner dollars hvert år i filmindustrien ville blive mere end opvejet af indtægterne fra de job, industrien ville skabe.

“Dette er fuldstændig usandt,” sagde han. Petersen sagde, at han ignorerer det faktum, at de fleste job skabes af små virksomheder, de mennesker, han sagde, vil ende med at betale mere for at give disse skatteincitamenter.

“Dette er et skift fra små virksomhedsejere, travle mennesker, til superrige mennesker,” sagde Petersen.

Gowan sagde dog, at han ignorerer det faktum, at når store producenter kommer til byen, bruger de penge – penge, han siger, ender i lommen på de små virksomheder.

Senator Rosanna Gabaldon, D-Green Valley, sagde, at investeringen giver mening og husker, da hun ankom til det sydlige Arizona i 1973

“Jeg kan huske, at de skød i Old Tucson,” sagde han.

Meget af det, der var, blev ødelagt i en brand i 1995. Og rammerne for mere end 400 spillefilm og tv-shows lukkede i august 2020, da pandemien ramte besøgende.