Auditions planlagt til enakters forestillinger i Marion Art Center

MARION – Marion Art Center Theatre annoncerer åbne auditions til den kommende produktion af nogle enakter fra dramatikeren David Ives’ humoristiske samling “All in the Timing”.

Auditions afholdes i Marion Art Center, 80 Pleasant St., Marion fra kl. 10.00 til 12.00 lørdag den 2. april og fra kl. 13.00 til 15.00 søndag den 3. april.

Kun fuldt vaccinerede skuespillere kommer i betragtning til rollerne. Masker skal bæres inde i Marion Art Center.

Nogle udvalgte handlinger inkluderer “Words, Words, Words”, instrueret af Shelia McManus, som minder om det filosofiske ordsprog om, at tre aber, der skriver ind i det uendelige, før eller siden vil producere “Hamlet” og spørger: hvad ville aber tale til deres maskiner for at skrive?

En anden enkeltakt er “The Philadelphia”, instrueret af Linda Costa, som har to venner på en restaurant, der er faldet ind i “en Philadelphia”, en Twilight Zone-lignende tilstand, hvor de ikke kan få, hvad de beder om.

“Sure Thing”, instrueret af Donn Tyler, involverer to mennesker, der mødes i en bar og finder vej gennem et minefelt, da en klokke uden for scenen afbryder deres falske start, gaffer og fejltrin på vej til at blive forelsket.

Variations on the Death of Trotsky, instrueret af Kate Fishman, viser den russiske revolutionær på dagen for hans forsvinden, hvor han desperat forsøger at klare den bjergbestigningsøkse, han opdagede i sit hoved.

Instruktører vil vælge op til 11 skuespillere af enhver alder eller køn, og der kan ske en fordobling af dele i enakter.

Tidspunkter og datoer for prøverne vil blive fastsat af instruktørerne (i samarbejde med skuespillerne) efter udvælgelsen af ​​rollebesætningen.

Shows er planlagt udendørs i Bicentennial Park, overfor Marion Art Center, den 3., 4., 5., 10., 11., 12., 17. og 18. juni.

For mere information, besøg marionartcenter.org/auditions.