Auditions til The Musical Comedy Murders of 1940 – Farmville

Næste produktion på Vandværk bliver De musikalske komediemord i 1940af John Bishop, og vil blive co-instrueret af Scott C. Chapman og Caitlin Linkins.

Auditions er åbne for offentligheden på Waterworks Player Theatre, der ligger på 25 SMI Way i Farmville den 9.-10. maj fra kl. 19.00 til 21.30. Auditionerne vil bestå af kold oplæsning af manuskriptet; skuespillerne vil blive bedt om at prøve de passende accenter som angivet nedenfor.

Øvelserne begynder den 12. juni med aftenshow den 22., 23., 29. og 30. juli og en matinee den 24. juli.

En synopsis fra noterne fra Dramatists Play Service:

Det kreative team, der er ansvarligt for et Broadway-flop (hvor tre korpiger blev dræbt af den mystiske “Stage Door Slasher”) genforenes til en audition som tilhænger af deres nye show på en velhavende “engel” Westchester-ejendom. Huset er fyldt med skydepaneler, hemmelige gange og en tysk tjenestepige, der tilsyneladende er fire forskellige personer, alle djævelske skikkelser i det komiske kaos, der opstår, da den berygtede “Slasher” dukker op igen og slår til igen. Mens komponisten, tekstforfatteren, skuespillerne og instruktøren forbereder deres optræden, afbryder en snestorm ethvert muligt tilbagetog, kroppe begynder at falde til syne, knive kommer ud af ingenting, maskerede skikkelser slæber deres ofre bag hylder, der drejer, og anklagende fingre peger alle retninger.

Tilgængelige roller: fem mænd, fire kvinder, en hvilken som helst – alder er foreslået, men ikke obligatorisk. Voksne skuespillere uanset alder og race/etnicitet opfordres til at komme på audition. Alle roller er tilgængelige på dette tidspunkt.

• Helsa Wenzel – servitrice på Grossenknueten-paladset. Den kan spilles af en person af enhver kønsidentitet – den har kvindelige i det meste af showet. Tysk accent påkrævet. 30-40 år.

• Elsa Von Grossenknueten – ejer af villaen og økonomisk støtte til musicalen “Hvide Hus Merry-Go-Round”. Flair for det dramatiske og ekstremt excentriske. 40 år og derover.

• Patrick O’Reilly – en sanger. Mistænkelig, mystisk hævder han at være en irsk tenor. irsk accent; derefter tysk accent. 30 år og derover.

• Ken De La Maize – arketypisk, selvcentreret og egoistisk instruktør. 40 år og derover.

• Nikki Crandall – en typisk korpige, helst blond. Smartere end det ser ud. Midten af ​​1920’erne og opefter

• Eddie McCuen – Den kæmpende arbejdsløse komiker bliver ubevidst den romantiske hovedrolle. Han skal være charmerende og sympatisk. Midten af ​​1920’erne og opefter.

• Marjorie Baverstock – en Broadway-producer. Han klæder sig og opfører sig som en konge. Fuld af teatralske fagter og sprog. Midten af ​​1940’erne og opefter.

• Roger Hopewell – komponist til “White House Merry-Go-Round”. Ekstraordinær, flamboyant, homoseksuel, vittig, vittig medskyldig af Bernice. En pianist, eller en god “forfalsker”. Midten af ​​1930’erne og opefter.

• Bernice Roth – evigt beruset tekstforfatter, er Rogers musikalske partner og folie. Hun klæder sig som en sigøjnerdanserinde. Mærkeligt og følelsesladet, hun mister ofte besindelsen. Midten af ​​1930’erne og opefter.

• Michael Kelly – en undercover betjent. Hård attitude, ingen dikkedarer. Ideelt set afroamerikansk. 30 år og derover.

COVID-19-politikker: Alle opfordres til at bære en ansigtsmaske eller tilsvarende dæksel (næse og mund) ved auditions. Waterworks Players kræver, at alle medvirkende er fuldt vaccineret, før øvelserne begynder (medbring vaccinekort til auditions; billeder af kort er i orden).

Har du spørgsmål til auditionerne eller forestillingen, så kontakt via Facebook-siden eller på info@waterworksplayers.org.