Autistisk skuespiller til at spille en karakter med autisme på israelsk tv

En israelsk skuespillerinde skal blive den første autistiske performer til at spille en karakter med autisme på israelsk tv.

Geffen Kaminer, 18, har påtaget sig rollen i den kommende “East Side”-serie med Yehuda Levi i hovedrollen på den offentlige tv-kanal Kan.

Levi spiller en kærlig far til Kaminers karakter Maya i programmet.

Autistiske karakterer har optrådt i israelske tv-shows i de senere år, men er aldrig blevet spillet af en skuespiller med autisme.

“Jeg følte, at intet på tv repræsenterede mig,” sagde Kaminer i et interview med Kan. “Det er ikke mig, og det er ikke ligesom mig.”

“Hun er på spektret, ligesom jeg,” sagde Kaminer om sin karakter.

Kaminer sagde, at en casting for en autistisk kunstner blev udgivet i en onlinegruppe for mødre til autistiske børn. Hun meldte sig til, gennemgik en række auditions og fik rollen.

Kaminer sagde, at hun havde været et svært barn og blev diagnosticeret i en alder af 6, men hendes forældre blev rådet til ikke at fortælle hende det i den alder og fandt ud af det, da hun var 9.

Hun sagde, at hun havde kæmpet i skolen, følt sig malplaceret, og at ungdomsårene og dens sociale udfordringer var særligt vanskelige for autistiske unge.

Han havde svært ved at udtrykke sig og give udtryk for sine vanskeligheder, og nogle gange slog han ud mod lærere og andre elever, sagde han.

“Det er virkelig frustrerende at være autist, især i teenageårene,” sagde hun.

”Som udgangspunkt har jeg det ikke som alle andre. Jeg ved ikke, hvad der er anderledes for mig, for jeg ved ikke, hvad der sker med dem,” sagde han.

“Alt, der er indlysende for dem, som at gå ud, få et arbejde, blive gift, være i hæren, er ikke indlysende for os,” sagde hun.

Hun sagde, at hun går i en bedre skole nu, og skuespil har hjulpet hende med at klare disse frustrationer.

”Scenen giver mig styrke. Jeg lægger alt dramaet, alle problemerne til side og gør, hvad jeg gør,” sagde han.

”Skuespil er altid noget, der tænder ild i mig. Det er et værktøj, der virkelig hjælper en som mig,” sagde han.

En anerkendt israelsk tv-serie, “On the Spectrum”, udgivet i 2018, portrætterede tre 20-årige bofæller med autisme, der bor sammen i en plejelejlighed. Showets forfatter, Dana Idisis, har en yngre bror på spektret.

Vi fortæller en kritisk historie

Israel er nu en langt vigtigere aktør på verdensscenen, end dets størrelse antyder. Som diplomatisk korrespondent for Times of Israel er jeg udmærket klar over, at Israels nationale sikkerhed, strategi og interesser altid bliver gransket og har alvorlige konsekvenser.

Det kræver balance, beslutsomhed og viden at formidle Israels historie præcist, og jeg kommer på arbejde hver dag med det mål at gøre det fuldt ud.

Økonomisk støtte fra læsere som dig det giver mig mulighed for at rejse for at overvære både krigen (lige vendt tilbage fra en kronik i Ukraine) og underskrivelsen af ​​historiske aftaler. Og det giver The Times of Israel mulighed for at forblive der, hvor læsere rundt om i verden henvender sig for at få præcise nyheder om Israels forhold til verden.

Hvis det er vigtigt for dig, at uafhængig, faktabaseret dækning af Israels rolle i verden eksisterer og trives, opfordrer jeg dig til at støtte vores arbejde. Vil du slutte dig til Times of Israel-fællesskabet i dag?

Tak,

Lazarus BermanDiplomatisk korrespondent

Ja, jeg vil give Ja, jeg vil give Allerede registreret? Log ind for at stoppe med at se denne besked

Du er en hengiven læser

Det er derfor, vi startede Times of Israel for ti år siden for at give kræsne læsere som dig en uundværlig dækning af Israel og den jødiske verden.

Så nu har vi en anmodning. I modsætning til andre aviser har vi ikke installeret en betalingsmur. Men fordi den journalistik, vi laver, er dyr, inviterer vi læsere, som The Times of Israel er blevet vigtige for, til at støtte vores arbejde ved at tilslutte sig Israels tiders samfund.

For så lidt som $6 om måneden kan du hjælpe med at støtte vores kvalitetsjournalistik, mens du nyder The Times of Israel UDEN ANNONCERudover at logge ind eksklusivt indhold kun tilgængelig for medlemmer af Times of Israel-fællesskabet.

Tak,
David Horovitz, stiftende redaktør af The Times of Israel

Tilmeld dig vores fællesskab Tilmeld dig vores fællesskab Er du allerede medlem? Log ind for at stoppe med at se denne besked