Bhool Bhulaiyaa 2 skuespillere Kartik Aaryan, Kiara Advani havde en fantastisk tid

Bhool Bhulaiyaa 2-skuespillerne Kartik Aaryan, Kiara Advani besøgte for nylig kulisserne til The Kapil Sharma Show. Skuespillerne elskede at være på TKSS.

Kartik Aaryan og Kiara Advani har skudt Bhool Bhulaiyaa 2-kampagnerne i gang i fuld gang. Skuespillerne besøgte flere reality-shows for at promovere deres film. Og de markerede for nylig deres tilstedeværelse på kulisserne til The Kapil Sharma Show. Det er overflødigt at tilføje, at skuespillerne fik en overraskelse takket være Kapil Sharma og hans rollebesætningsmedlemmer. Efter at have besøgt TKSS afslørede Kartik og Kiara, at de havde en fantastisk tid på optagelserne til Kapil Sharma-showet.

KARTIK, KIARA SJOV PÅ TKSS

Komikeren Kapil Sharma delte flere billeder med Kartik Aaryan og Kiara Advani på Twitter. Komikeren og hans showmedlemmer tog rollebesætningen af ​​Bhool Bhulaiyaa 2 på en rutsjebanetur af latter. Efter Kapil delte billederne på sin Twitter-konto, sagde Kartik og Kiara, at de nød at deltage i hendes show.

“Sikke en sjov aften med # bhoolbhulaiyaa2-holdet @advani_kiara @TheAaryanKartik @rajpalofficial @BazmeeAnees, følg med,” skrev Kapil på Twitter. Hertil svarede Kartik: “Nyd som sædvanligt !! Tak fordi du var vært for os”. På den anden side skrev Kiara Advani: “For sjov Tak for at have os @ KapilSharmaK9 (sic).”

Tjek tweets herunder:

PÅ KAPIL SHARMA SHOW

Kapil Sharma har kildet alles sjove knogler med sit show The Kapil Sharma Show i et par år nu. Gennem forskellige sæsoner af TKSS nød berømtheder at deltage i showet, mens de promoverede deres film. Den nuværende sæson af The Kapil Sharma Show inkluderer berømtheder som Kiku Sharda, Kapil Sharma, Krushna Abhishek, Sudesh Lehri, Bharti Singh, Sumona Chakravarti og Archana Puran Singh.

Hvad angår Bhool Bhulaiyaa 2, er udgivelsen planlagt til den 20. maj 2022.