Bill Murray indrømmer, at opførsel mod en kvinde førte til at stoppe

Bill Murray erkendte, at hans opførsel på settet førte til en klage fra en kvinde og suspendering af optagelserne af hans seneste film.

Skuespilleren og komikeren beskrev i sine tidlige kommentarer om lukningen af ​​Being Mortal hændelsen som en “forskel i meninger”, men afviste at give detaljer om, hvad der skete, eller hvem der var involveret.

“Jeg gjorde noget, som jeg syntes var sjovt, og det blev ikke taget på den måde,” sagde han til CNBC lørdag under et interview på Berkshire Hathaways årlige aktionærmøde. “Filmstudiet ville gøre det rigtige, så de ville kontrollere alt, undersøge det, og så stoppede de produktionen.”

Murray sagde, at han og den unavngivne kvinde taler om det og “forsøger at slutte fred med hinanden.” Han sagde ikke, hvornår eller om produktionen ville genoptages, og om han ville fortsætte med at deltage i filmen.

“Vi er begge professionelle,” sagde Murray om kvinden. ”Vi kan godt lide hinandens arbejde. Jeg tror, ​​vi kan lide hinanden, og hvis man ikke rigtig kan komme ud af det og stole på hinanden, nytter det ikke noget at fortsætte med at arbejde sammen eller endda lave en film.”

Den 71-årige komiker fra Ghostbusters og Caddyshack foreslog, at den skiftende karakter af, hvad der anses for passende humor, var en afgørende faktor.

“Det var en rigtig uddannelse for mig,” sagde han. “Verden er anderledes, end den var, da jeg var barn. Det, jeg altid syntes var sjovt som barn, er ikke nødvendigvis det samme som det, der er sjovt nu. Ting ændrer sig, og tiderne ændrer sig, så det er vigtigt for mig at forstå det.”

Murray tilføjede: “Jeg synes, han er en trist hund, der ikke kan lære mere. Jeg vil ikke være den triste hund, og det har jeg ikke tænkt mig at gøre.

Searchlight Pictures har bekræftet, at produktionen er blevet suspenderet, men har indtil videre afvist at uddybe, med henvisning til undersøgelsen. Underholdningswebstedet Deadline rapporterede, at retssagen mod Murray blev anlagt tidligere på måneden, og produktionen blev stoppet i sidste uge.

Being Mortal har Murray, Seth Rogen og Aziz Ansari i hovedrollerne, som skriver, instruerer og producerer filmen.

Produktionen begyndte i Los Angeles i marts, og filmen skulle komme i biografen næste år. Filmen er baseret på 2014 non-fiction bog af kirurgen og forfatteren Dr Atul Gawande om end-of-life care, Being Mortal: Medicine and What Matters in the End.