Bollywood-industrien går sammen for at hylde det legendariske

Rishi Kapoor efterlod en arv af arbejde, der strækker sig over årtier. Han startede som børneskuespiller og er måske en af ​​de meget få skuespillere, der har været på skærmen i løbet af hans liv før teenager, teenager, teenager, voksen og moden. Den nuancerede skuespiller har vundet over en million hjerter med sin karakteristiske charme. Efter hans uheldige bortgang får Kapoors fandom en chance for at se hans eksemplariske skuespilfærdigheder i Sharmaji Namkeen.

For at ære hans arv og give den udødelige skuespiller en værdig hyldest, gik Bollywood-filmindustrien sammen for at genskabe hans berømte sang Om Shanti Om. Videoen har Ranbir Kapoor, Alia Bhatt, Kareena Kapoor Khan, Aamir Khan, Arjun Kapoor, Farhan Akhtar, Tara Sutaria, Vicky Kaushal, Siddhant Chaturvedi, Aadar Jain og Ananya Pandey i hovedrollerne. De kan ses danse i kult-yndlingssangens populære fodspor. Hyldestvideoen er instrueret og koreograferet af Ganesh Hegde.

Rishi Kapoor

Bollywood-dramaet, instrueret af Hitesh Bhatia, markerer Rishi Kapoors posthume optræden. Ranbir Kapoor, som i øjeblikket promoverer Sharmaji Namkeen, talte også om sin fars første reaktion, da han hørte om kræftdiagnosen. Rishi Kapoor måtte rejse til behandling i USA, men hans første reaktion var “Hvad med Sharmaji Namkeen?” Selv da han blev indlagt i USA til behandling, fortsatte han med at stille spørgsmål om filmen.

Rishi Kapoor

Sharmaji Namkeen udgives den 31. marts på en OTT-platform. Da Rishi Kapoor ikke var i stand til at afslutte filmen, besluttede Paresh Rawal at påtage sig den udfordrende rolle, spillet af to forskellige skuespillere. I filmen medvirker også Juhi Chawla, Satish Kaushik og Suhail Nayyar.