Brev til redaktøren: Hold vold fra banen

En foruroligende historie fra den 21. april rapporterer en “donnybrook” i et nyligt Sea Dogs-spil. Tilsyneladende blev en slagmand ramt af et pitch. På vej til første base kom pitcheren fra højen og sagde “noget” – og “badede” løberen om at lade ham og kaste et slag. Den skadede pitcher forlod kampen. Løberen blev sendt af sted sammen med modtageren, som var kommet med i scrum. Selvfølgelig, “inden for få minutter blev videoen af ​​kampen offentliggjort på sociale medier.”

Jeg kommenterede, at det var en “lige ude af Will Smiths playbook”-begivenhed.

Et hurtigt svar fulgte: “Hvordan har Smith noget at gøre med denne ballyhoo?” Faktisk ingenting. Han var ikke med til kampen. Men Smiths meningsløse og fejrede voldshandling, som svar på en dårligt tænkt vittighed, gik også viralt. Efter min mening burde Smith være blevet arresteret lige på den scene. Den løber skulle være blevet arresteret lige på den mark. Tillade At går viralt.

Jeg elsker et godt boldspil lige så meget som den næste dreng eller pige. Min niece har billetter til aftenens kamp. Måske er jeg alt for følsom, jeg mener, jeg er demokrat og det hele. Men er du ikke enig i, at vi har nok klog opførsel i verden i dag, uden at skuespillere, baseballspillere eller nogen anden (måske med en pistol) tyer til grov og voldelig adfærd?

Jeg kan næsten høre mine venner nu: “Lys op, mand … tryk på ‘DELETE’. Vi byder dig på en øl.”

God ide! Jeg tager øllen, men ikke før jeg trykker på “SEND”.

ven Doyle
Gardiner

Bekendtgørelse


Brug formularen nedenfor til at nulstille din adgangskode. Efter at have sendt din konto-e-mail, sender vi en e-mail med en gendannelseskode.