Clone Wars stemmeskuespiller reagerer på Hayden Christensens Star Wars Binge

Matt Lanter, stemmen til Anakin Skywalker, er beæret over, at Hayden Christensen så på hans præstationer som en guide til at spille karakteren i Obi-Wan Kenobi.

Under et interview med Sci-Fi & Fantasy Gazette blev Lanter spurgt, hvad han syntes om Christensens indrømmelse af, at han binging Star Wars: Than Clone Wars Og Star Wars rebeller udvikle Obi-Wan KenobiAnakin er opdateret. “Jeg så det! Jeg er glad for, at han gik for at tjekke ud Klonernes krige og det blev offentligt sagt, “Lanter kommenterede og forklarede hvordan” Der er en masse viden at vide om Anakin Skywalker i Klonernes krige. Vi havde syv sæsoner til at udvikle denne karakter. Hayden havde ikke denne mulighed i filmene. Han havde en meget vanskelig opgave med at forvandle Anakin fra en fræk teenager til den mest ikoniske skurk nogensinde på meget kort skærmtid.”

RELATERET: Obi-Wan Kenobi-serien afslører, hvordan Anakin definerede Jedi Master

Lanter, som har været Anakins go-to-skuespiller siden 2008 Star Wars slaget om klonerne biograffilm, mindede han også om et møde, han havde med Christensen i 2019 Star Wars fest. “I det øjeblik fortalte han mig, at han havde set nogle af dem Klonernes krige og hvor godt han syntes, det var at sige: ‘Hey, det du laver med det show, er virkelig godt for Star Wars-universet’, “indkaldte Lanter.” Jeg vidste, at han kunne lide det. Klonernes krige, men det er dejligt at høre, at han så det. Kan ikke vente med at se det nye show sammen med alle andre. Jeg kan ikke vente”.

Obi-Wan Kenobi vil markere Christensens første officielle tilbagevenden til Star wars siden 2005 Afsnit III: Revenge of the Sith, slutter sig til Ewan McGregor som den titulære Jedi. Showets første trailer bekræftede dog, at flere elementer fra Klonernes krige Og oprørere den animerede serie – begge produceret efter afslutningen af ​​prequel-trilogien – vil især påvirke plottet Star wars oprørere‘Efterforskere som hovedantagonister. Efter at have afsløret, at han så begge serier sammen med de ni hovedserier Star wars film, roste Christensen den retning, de tog med karakteren Anakin, og udtalte: “Der var interessante ting at lære om. Det var meget sjovt at gå tilbage og fordybe dig igen i denne verden, der fortsætter med at vokse og blive større og større. .”

RELATERET: Obi-Wan Kenobi-instruktøren antyder de fantastiske Star Wars-cameoer

Star Wars slaget om klonerne blev sendt i fem sæsoner på Cartoon Network før den blev aflyst i 2013. Den modtog efterfølgende en sjette sæson på Netflix og derefter en sidste sæson for Disney + i 2020. Serien er bredt anerkendt for tilstrækkeligt at berige Anakins fald i mørke side, et plot, der blev ofte sagt at blive overset i prequel-trilogien. Mens Lanter kortvarigt spillede en New Republic-vagt i en episode af Mandalorianerendet vides ikke om det Klonernes krige Co-star James Arnold Taylor vil modtage en lignende cameo Obi-Wan Kenobi.

I mellemtiden vil Christensen gentage rollen som Anakin for Disney + Ahsoka serie, hvis titelkarakter stammer fra Star Wars slaget om klonerne men er siden blevet spillet live af Rosario Dawson.

Obi-Wan KenobiDe første to afsnit udkommer på Disney + den 27. maj.

Kilde: Sffgazette.com


Darth Vader i Obi-Wan Kenobi

Vil Vader’s Castle dukke op i Obi-Wan Kenobi?

Læs Næste


Om forfatteren