Corona-elever går sammen med rådmand for at udrydde graffiti,

Dusinvis af Corona Arts & Sciences Academy (CASA) studerende sluttede sig til rådmand Francisco Moya fredag ​​den 25. marts for at fjerne graffiti fra vægge og rydde op i gaderne langs 44th Avenue, mens de opfordrede til handling til samfundet for at hjælpe med at tage sig af nabolaget og for at rapportere hændelser, de ser i et forsøg på at forhindre folk i at ødelægge nabolaget.

Moya diskuterede de mere end 900.000 dollars i finansiering, den har sikret og øremærket til tjenester og programmer til støtte for rengøring og forskønnelse af skoler, parker og gader i Corona og East Elmhurst.

krone
Corona Arts & Sciences Academy-studerende slutter sig til rådmand Francisco Moya for at male på graffiti og fordømme de mennesker, der ødelægger deres kvarterer. (Foto udlånt af Moyas kontor)

Dette inkluderer husholdningstjenester leveret af Long Island City-baserede Association of Community Employment Programs for the Homeless (ACE), servicetimer i hele distriktet tilføjet af NYC Sanitation og efterskoleprogrammer med organisationer som Publicolor.

“Eleverne på Corona Arts & Sciences Academy har brugt tid og kræfter på at forskønne deres nabolag, og vi kan ikke tillade, at disse dårlige skuespillere har frie tøjler til at ødelægge vores hjem,” sagde Moya. “Det har været inspirerende for mig at skyde weekenden i gang med så passionerede studerende, familier og naboer og arbejde med utrolige partnere som Publicolor, ACE og NYC Sanitation for at vise den omsorg og kærlighed, vi har til vores samfund.”

Som en del af CASA’s Publicolor efterskoleprogram, finansieret af Moya, malede eleverne væggene langs Long Island Rail Road, der løber langs skolen i “lyse farver” i et forsøg på at forskønne deres nabolag. Publicolor, der er baseret i Corona, er en pædagogisk ungdomsudviklingsorganisation, der sætter studerende i stand til at tackle enorme livsudfordringer for akademisk og professionel succes.

krone
Corona Arts & Sciences Academy-studerende slutter sig til rådmand Francisco Moya for at male på graffiti og fordømme de mennesker, der ødelægger deres kvarterer. (Foto udlånt af Moyas kontor)

“I dag var uden inspiration,” sagde Irma Nepomuceno, direktør for skole- og samfundsforhold hos Publicolor. ”Vi tror på magten til at tage ejerskab og skabe en følelse af fællesskab. Det er præcis, hvad vi så i eftermiddags. Vi er så taknemmelige for den fortsatte støtte fra rådsmedlem Moya ”.

Ved at repræsentere nogle af de kvarterer, der er mest berørt af COVID-19-pandemien, har Moya investeret i ressourcer, der adresserer livskvalitetsproblemer og understøtter landskabsplejebestræbelser, herunder prisen på $472.000, mest i Queens og mellem højest i de fem bydele, dedikeret til New Yorks sundhedstjenester for at løse affaldsproblemer og ulovlig dumping i bydelen.

”Vi gjorde gaderne rent; vi har restaureret det smukke arbejde, som eleverne oprindeligt udførte; og vigtigst af alt, vi har sendt en besked om, at vi sammen er stærkere, og vi kan arbejde for at få de kvarterer, vi fortjener, “sagde Moya.” Jeg er så taknemmelig for alle, der er kommet ud og vil fortsætte med at stræbe efter at forbedre kvaliteten af livet i mit distrikt”.