Debchandrima elsker at udforske alle skuespilmedier | Bengalsk film

Skuespillerinden Debchandrima er glad for muligheden for at arbejde på filmene. Mega-seriernes populære ansigt fik en chance for at debutere i en nylig bengali-film og føler, at skuespil er det, han elsker mest. “Jeg elsker skuespil, både på nogen måde. Mega-serier, film og OTT-platforme har den samme form for appel til mig,” sagde han. På spørgsmålet om, hvordan hun griber roller i de tre forskellige medier, sagde Debchandrima: “Jeg tror, ​​vores mega-serie har brug for en masse drama for at fungere godt. Så jeg husker på, at når jeg optræder i dem, giver jeg en en masse dramatiske udtryk. , som jeg bagatelliserer for OTT-platforme. Filmene er også optaget ganske realistisk og forventer tættere virkelige udtryk fra skuespillerne, tror jeg,” sagde han.

debchandrima 1.

Skuespillerinden har svært ved at prøve teater som medie, og da hun blev spurgt, om hun nogensinde ville gøre det, sagde hun: “Jeg tror, ​​jeg bliver nødt til at lære og forberede mig på dette, da det virker som et svært emne for mig.”

Debchandrima har altid ønsket at være skuespiller og måtte skjule sine ønsker for sine forældre, da hun første gang begyndte i faget. “Jeg kom ind på en ingeniørskole, hvor jeg ikke kunne gennemføre mine studier, fordi jeg ville være skuespiller. På et tidspunkt i mit liv ville jeg være ingeniør og også læge. Men det var mine forældres ønsker. Han ville altid have at være. en heltinde. Til at begynde med var det min storesøster, der hjalp mig med at forfølge faget. Da min promo kom ud, indså mine forældre, at det var mig. Men nu ved de selvfølgelig, at det hele er mit hårde arbejde.” sagde han.