Den afdøde skuespiller, søn af Irrfan Khan, Babil Khan siger, at han aldrig vil stoppe

Afdøde skuespiller, søn af Irrfan Khan, Babil Khan siger, at han aldrig vil stoppe med at græde over sin fars død

Selvom det er mere end et år siden den legendariske skuespillers alt for tidlige død, føles Irrfan Khan stadig som et personligt tab for enhver filmelsker verden over. Den ikoniske skuespiller rejste til det himmelske palæ den 29. april 2020 på grund af en tyktarmsinfektion, og hans død efterlod hans kone, Sutapa Sikdar, og hans børn, Babil Khan og Ayan Khan, fuldstændig fortvivlede. Selvom de gennem tiden har sluttet en form for fred med virkeligheden, men nu og da bryder de op og deler hjerteskærende opslag på sociale medier til hans minde.

Nu, igen, i et nyligt interview med et førende magasin, har Babil Khan talt om sin afdøde far, Irrfan Khans arv, og forklaret, hvorfor han aldrig ville stoppe med at græde over sit tab indtil slutningen af ​​sit liv. Den håbefulde skuespiller har forklaret sin version af sorg på en måde, som aldrig er hørt før, og det åbner et helt nyt perspektiv på det!

Anbefalet læsning: Abhishek Bachchan reagerer på sin far, Amitabh Bachchan kalder ham “Uttaradhikari”

irrfan babil sutapa

I en samtale med magasinet GQ India talte Babil Khan om sin afdøde far, Irrfan Khan, og delte mange ukendte ting om ham. Fra at fortælle om deres forbindelse med hendes abbas enestående arv til at afsløre, hvorfor hun aldrig vil stoppe med at græde over sin alt for tidlige bortgang, har Babil afsløret mange chokerende afsløringer om Irrfan. Da Babil blev bedt om at forklare, hvorfor hun havde besluttet at sørge over sin far, tabte Irrfan resten af ​​hendes liv. Som reaktion på dette forklarede den unge skuespiller og instruktør sin version af sorgen og udtalte:

“Sorg har en negativ klang, men det er faktisk en smuk øvelse at fejre nogens liv. Jeg boede sammen med ham. Han var min bedste ven. Han var der ikke. parda. Der er så mange spørgsmål, jeg ville ønske, jeg havde stillet ham før. Hvordan kan jeg helt sikkert låne fra virkeligheden, mens jeg spiller x-rolle, men hvordan oplever jeg min fantasi i sin fulde udstrækning til roller, som jeg ikke har nogen reference til? Hvordan skabte han det ene øjeblik i Life of Pi, hvor han pludselig kollapser, uden at hans ansigt afslører, hvad der vil ske? Jeg ville ønske, han var her.”

Irrfan Khan og Babil Khan

Når man går længere ind i samtalen, da Babil Khan blev spurgt om sin far, arven fra afdøde Irrfan Khan i indisk film, havde han aldrig følt presset fra sin kolossale succes og bidrag til biografen. Som svar på dette indrømmede Babil, at hun er klar over, at hun ikke kan flygte fra sin fars skygge, hvorfor han har besluttet at kramme hende. Den kærlige søn huskede en af ​​de mange lektioner, som hans far havde lært ham. Han delte det samme og sagde:

“Jeg er klar over, at det er uretfærdigt pres, men jeg kan ikke ønske det væk. Så jeg går tilbage til en anden af ​​hendes livslektioner. “Reager ikke på dine følelser; pas på dem. Kram dem. Frygt, panik, stress, angst. Lad være med at bekæmpe dem. Mærk dem. ‘”

Gå ikke glip af: Prithvi Akash Ambani ser for yndig ud, da hun forsøger at få fat i “far”, Akash Ambanis solbriller

Irrfan Khan og Babil Khan

I samme interview talte Babil Khan også om at skabe sin egen arv med sit arbejde i fremtiden, og hvordan han gerne vil ære sin far, arven fra afdøde Irrfan Khan, uden at lade sig overskygge af det. Da hun talte om sin afdøde fars styrker, kaldte sig selv “kaos” og kaldte sin far “genert”, fortalte Babil om hendes nuværende og fremtidige planer for at være i Irrfans skygge. Han forklarede:

“Jeg lærer stadig. Han er så ny. Babas styrke var hans ro. Han var genert. Jeg er kaotisk. Jeg er ikke filtreret. Jeg er naiv. Jeg er villig til at være et fjols. Og i dette øjeblik er jeg meget glad for at være Baba’s Babil. Et vindue ind i hans sjæl. Abhi aise rehne dete hai na? Når tiden kommer, og det sker, vil jeg blive min mand.”

Irrfan Khan, Sutapa Sikdar og Babil Khan

På den professionelle front vil Babil Khan få sin skuespillerdebut i filmen, Qalainstrueret af Lampe direktør, Anvita Dutt!

Læs også: Bharti Singh afklarer alle rygter om at byde en lille pige velkommen, og nævne, at hendes barn bliver sjovt