“Det vil tage noget tid”

Så snart Daniel Craig annoncerede i 2019, at “No Time to Die” ville være hans femte og sidste film som James Bonds internationale spion, begyndte rygterne – og stoppede ikke – at svirre om, hvem der kunne tage føringen.

Tom Hardy, Henry Cavill, Idris Elba og endda “Euphoria”-stjernen Jacob Elordi er blevet hvisket i forbindelse med den eftertragtede rolle, og Lashana Lynch blev den første kvinde til at holde 007-titlen, da hendes rolle som Nomi tog over. seneste film.

Mere fra Variety

Men Bond-franchiseproducenten Barbara Broccoli siger, at det “vil tage noget tid”, før Craigs afløser bliver navngivet.

“Det er en vigtig beslutning,” sagde Broccoli Bred vifte Torsdag i Longacre Theatre ved åbningen af ​​”Macbeth” på Broadway, som han producerer og har Craig i hovedrollen. ”Det handler ikke kun om at vælge en rolle. Det er en hel nytænkning af, hvor vi skal hen. Jeg er her bare for at fejre en af ​​de største skuespillere på planeten, Daniel Craig.”

Broccoli fortsatte med at rose Craigs skuespilevner, som hun støttede som producer på alle fem af hans Bond-film, fra “Casino Royale” i 2006 til “No Time to Die” i 2021. Hun producerede også det seneste. Craigs optræden på scenen i Sam Golds 2016-produktion af Shakespeares “Othello” på New York Theatre Workshop. Gold instruerer endnu en gang Craig i hans filmatisering af Scottish Play, hvor Craig spiller sammen med den Oscar-nominerede Ruth Negga.

“Han har en utrolig rækkevidde og kan næsten alt,” sagde Craig’s Broccoli. “Han er bare den bedste skuespiller nogensinde, og jeg tror, ​​publikum vil blive begejstrede for denne præstation, fordi den er sjov, den er farlig, det er alt, hvad du vil have. Sammen – han og Ruth – er det bare sexet … Kemien mellem dem, volatiliteten, er som fyrværkeri, og det er sjovt, sexet og der er meget blod.”

Produktionen, sammen med en række andre Broadway-shows, stod over for adskillige vanskeligheder relateret til COVID, hvor Craig kortvarigt trak sig tilbage fra sin rolle efter at have testet positiv for virussen tidligere på måneden. “Macbeth” led en 11-dages nedlukning, og Gold erstattede endda en af ​​hans forsvundne skuespillere den 14. april med en assisterende iscenesætter, der fodrede ham replikker gennem et headset. Broccoli sagde, at firmaet “gjorde mest muligt ud af det” og roste Craigs arbejde ved roret.

“Daniel er en stor leder af virksomheden,” sagde Broccoli. “Han holdt ånden og momentum, fordi vi engang havde 11 skuespillere ude, inklusive Daniel, så han er vendt tilbage, og Ruth er fantastisk … Vi har et fantastisk show, og jeg er så glad for, at det går godt.”

Den bedste variation

Tilmeld dig Varietys nyhedsbrev. For de seneste nyheder, følg os på Facebook, Twitter og Instagram.

Klik her for at læse hele artiklen.