Du skal læse! De gange disse Bollywood-skuespillere er blevet ærlige om at elske

MUMBAI: Skuespillerne efterlader ingen sten for at underholde seerne med deres skuespilfærdigheder. Ud over deres skuespilfærdigheder er der mange skuespillere kendt for at dele deres synspunkter og meninger om forskellige emner. Men når det kommer til ordet sex eller elskov, tøver mange stadig med at tage fat på det. Der er dog også nogle B-bystjerner, som åbent har talt om det. Tag et kig nedenfor.

Ranveer Singh: Skuespilleren talte om den bedste fødselsdagsgave i et interview. “Fødselsdagssex slår alt,” sagde hun. Skuespilleren talte også om sine seksuelle møder og sagde: “Jeg tror, ​​jeg var omkring 12, da jeg gjorde det. ) er det rådne æble, der ødelægger alle vores børn. Jeg holdt prædikener med alle børn omkring mig og underviste dem. De havde ikke hørt om det, og jeg blev eksperten, fordi jeg startede meget tidligt, jeg havde mange problemer, men ja, jeg havde den keeda eller måske var jeg keedaen.

Deepika Padukone: Divaen sagde, at sex er meget mere end blot en fysisk gestus og sagde: “For mig handler sex ikke kun om fysiskhed; der er følelser involveret. Jeg har aldrig været utro eller tabt, når jeg er i et forhold. Hvis jeg laver sjov, hvorfor skulle jeg så være i et forhold? Det er bedre at være single og have det sjovt.”

Alia Bhatt: Skuespillerinden, der for nylig blev gift, talte engang åbenhjertigt om sin yndlingsstilling og sagde, at den klassiske missionær er “en simpel person.”

Ranbir Kapoor: Ranbir Kapoor talte engang om kærlighed, mødom og onani i showet Koffee With Karan. “Jeg var omkring 15, da jeg mistede min mødom. Hvis der ikke er kærlighed under sex, så er det ligesom onani. Porno er ikke godt. Det er voldsomt, usundt og mørkt”.

Vidya Balan: Når hun talte om kvinder i 40’erne og deres sexliv, sagde skuespillerinden: “Ja, endnu slemmere og mere sexet efter 40. Generelt bliver vi lært at være lidt generte og ikke at kunne lide sex. Men grunden til, at kvinder siges at blive bedre med alderen, er fordi du bekymrer dig mindre og mindre, det handler mere om dig. Det er glædeligt. Når du er ligeglad, har du det sjovere”.

Hvad er din mening om det samme? Tryk på kommentarfeltet.

Læs dette rum for yderligere opdateringer.

LÆS OGSÅ: Skal læses! Jeg var knust og knust: Vidya Balan om at håndtere trolling

KREDIT: SCOOPWHOOP