Efter lanceringen af ​​GoFundMe-kampagnen for stemmeskuespilleren Billy Kametz

Indtil videre har kampagnen rejst $84.280 af sit mål på $100.000


Stemmeskuespiller Billy Kametz afslørede fredag, at en GoFundMe-kampagne blev lanceret på hendes vegne efter en diagnose af stadium IV tyktarmskræft. Kampagnen rejste $84.280 af sit mål på $100.000 på pressetidspunktet. Kampagnen sagde, at de indsamlede penge vil gå til rejseudgifter, forsikring, uforsikrede lægeudgifter og dagligdagens fornødenheder.

Kametz havde afsløret ovenstående diagnose Youtube Tirsdag.

Kametz sagde for omkring 10 uger siden, at han følte smerte i sit venstre skulderblad. Efter at have haft problemer med at gå på toilettet og holde mad nede, gik han til lægen og fik en CT-scanning. Kametz begyndte kemoterapi og strålebehandling. Han har været ude af hospitalet i omkring to uger.

Kametz vil tage en pause fra eftersynkroniseringsarbejdet, og andre stemmeskuespillere vil erstatte ham for alle nuværende og igangværende roller. Han vil vende tilbage til Pennsylvania for at være sammen med sin familie. Han har oplyst, at han vil åbne en postboks for dem, der vil sende ham noget, efter han er flyttet.

Kametz’ vokalroller inkluderer Josuke i JoJos bizarre eventyr: Diamanten er uforgængeligNaofumi indeni Fremkomsten af ​​skjoldets heltGalo indenfor LøfteHvide blodlegemer indeni Celler på arbejde!og Rui indenfor Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba.

Billede via Billy Kametzdet er Twitter konto

Kilder: Billy Kametzdet er Twitter kontoGoFundMe