Et kig på skuespillerens bedste præstationer: Entertainment News, Firstpost

I anledning af skuespilleren Ajith Kumars 51-års fødselsdag, lad os tage et kig på nogle af hans bedste præstationer.

Skuespilleren Ajith Kumar fejrer sin 51-års fødselsdag i dag den 1. maj. Kumar begyndte sin karriere som birolle i en telugu-film og blev berømt i 1995 med den tamilske thriller Asai. Siden da har skuespilleren arbejdet i adskillige film og har etableret sig som en af ​​de bedst betalte skuespillere i den tamilske filmindustri.

Fra romantiske komedier til action-thriller og drama, har Ajith Kumar slået alle slags roller. Skuespilleren har en hengiven tilhængerskare af fans, som altid er ivrige efter den næste optræden Vedalàm stjerne.

Når skuespilleren fylder 51, er her en liste over nogle af hans bedste præstationer:

1. ValeeValee er en romantisk thrillerfilm fra 1991 med Ajith Kumar og Simran i hovedrollen. Filmen kredser om livet for en ung brud, der finder en usædvanlig antagonist i sin mands tvillingebror. Ajith Kumar vandt Filmfare South-prisen for bedste skuespiller i denne film.

2. Kadhal Kottai– En romantisk dramafilm fra 1996, Kadhal Kottai har Ajith Kumar og Devayani i hovedrollerne. Plottet viser kærlighedshistorien mellem to fremmede, Surya og Kamali (spillet af henholdsvis Ajith Kumar og Devayani), efter at Surya sendte Kamalis tabte taske tilbage sammen med et brev.

3. MankataMankata er historien om en suspenderet politimand Vinayak, spillet af Ajith Kumar, som hjælper en gruppe på fire mænd med at stjæle penge til væddemål. Problemerne begynder dog, da to af mændene stikker af med pengene, selv efter at de er blevet enige om at dele byttet ligeligt. Denne actionthriller er fuld af spænding og holder dig altid på tæerne.

4. AsaiAsai var Kumars store gennembrud i den tamilske filmindustri. Dette romantiske drama har Ajith Kumar i hovedrollen som Jeevanandham. Filmen handler om en ung mand, der er forelsket i sin svigerinde og forsøger at stoppe sit forhold til en anden ung mand.

5. Yennai Arindhal– Ajith Kumar spillede en politimand ved navn Sathyadev i dette drama fra 2015. Da Satyadev forsøger at forpurre en organhandelsketsjer, opdager han, at manden, der styrer hærværket, også har dræbt sin elskede partner.

Læs alle Seneste nyt, Trendnyheder, Cricket nyheder, Bollywood nyheder, Nyheder fra Indien Og Underholdningsnyheder her. Følg os på Facebook, Twitter Og Instagram.