Fans begynder at skamme sig over Dave Bautistas krop, hævder, at skuespilleren “gav op”

Nye billeder af Dave Bautistas Drax ankom, og fans bemærkede hurtigt noget anderledes ved karakteren.

Drax (Bautista), Star-Lord (Pratt)
Kredit: Marvel Studios

Relateret: Marvel Star mener, at “Guardians”-franchisen faktisk ikke er færdig

Efter et par års fri Guardians of the Galaxy vender tilbage til MCU i stor stil. Først vil Guardians-mandskabet slutte sig til Chris Hemsworths Thor Thor: Love and Thunder (2022) da historien vil udforske, hvad Thor and the Guardians har lavet, siden de sidst blev set sammen i slutningen af Avengers: Endgame (2019).

Derefter vil Guardians have deres egen Holiday Special instrueret af James Gunn. De eneste detaljer, fans kender til specialen, er, at Guardians vil vende tilbage til Jorden, og at Kevin Bacon muligvis har en rolle.

Rocket Raccoon og Drax the Destroyer ind
Kredit: Marvel Studios

Relateret: Instruktøren bekræfter, at flere nye karakterer vil slutte sig til MCU, når skuespillerne forlader “Guardians”-franchisen.

Gunn bekræftede, at Special Guardians of the Galaxy-ferie vil forbinde direkte Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023) så fans bliver nødt til at se Specialen for at finde ud af, hvad der sker med besætningen, før de vender tilbage til deres tredje aflevering.

Desværre ved fans, at nogle af de VærgeSkuespillerne vender ikke tilbage efter denne film. Med Will Poulter som Adam Warlock ved fans, at dette helt sikkert er en skør film, men ingen ved, hvem der vil leve eller dø, da Gunn forventede, at hans arbejde på DC The Suicide Squad (2021) påvirket Værger 3. Nu har fans deres første glimt af Bautistas Drax, mens han er med Mantis på Holiday Special-sættet:

Mantis og Drax i Guardians of the Galaxy feriespecial
Kredit: Marvel Studios

Relateret: Kevin Feige afslører det næste årti af Marvel Cinematic Universe

Mantis og Drax i Guardians of the Galaxy feriespecial
Kredit: Marvel Studios

Fans var hurtige til at bemærke, at Bautistas bønner om at bære en skjorte endelig er blevet til virkelighed, da han har en ny skjorte som en del af sit kostume. Derudover begyndte fans at kommentere på figuren af ​​Bautista. En fan antager hurtigt, at Bautista lige har opgivet Drax, da han antager, at dette vil være hans sidste Værger film:

Drax ser ud til at være færdig med alt (i betragtning af at Dave Batista stopper med at spille Drax)

Relateret: MCU-stjernen Benedict Cumberbatch er vært for ukrainske krigsflygtninge

En anden fan bemærker også, at der er noget galt med Drax:

Der er noget galt med Drax …

Dette får andre fans til at spøge med, hvordan Drax kan overspise:

dude spiste de zargnuts

Relateret: MCU’ens mest åbenlyse problem vil få “Thor 4” til at lide.

Drax madødelæggeren.

Dang Drax elskede de zarc lmao nødder

Relateret: Marvel har brug for at sætte deres handlinger sammen, undlader at redigere “Doctor Strange”-scenen.

Mens en anden fan mener, at Bautista har opgivet at være i form:

Bautista har tydeligvis opgivet træningen

Og en anden fan delte, at Drax skal følge samme diæt som Fat Thor:

Fulgte Drax den fede thor-diæt?

Relateret: MCU-skuespiller efterlyser en X-Men Crossover

Selvom fans måske har elsket Drax’ humor, ser det ud til, at de ikke er store fans af hans nye look. Det er ikke første gang, at fans for nylig har angrebet en skuespiller for deres kropsfigur Star wars fans døbte Temuera Morrison “Boba Fat” efter hendes ikoniske comeback Mandalorianeren.

Mens Morrison var i stand til at drille ham, accepterer Bautista muligvis ikke kommentarerne også. Skuespilleren er en tidligere wrestler, der helt sikkert har holdt sin krop i god form i årevis, så det ville ikke være nemt for fans at begynde at kommentere på hans krop nu. Det er også muligt, at dette måske ikke er det bedste udseende på Drax, og den vinkel får det til at se værre ud, end det faktisk er.

Drax
Kredit: Marvel Studios

Relateret: MCU Dooms Future ‘Spider-Man’-film

MCU’en er lige begyndt at tilføje flere superheltehold til Marvel Universet, fordi nu Avengers de har brug for al den hjælp, de kan få. Det er kun et spørgsmål om tid, før vi ser det Unge AvengersIlluminati, Forsvarere, Midnatsbørn, X men, Fantastiske fireog Lyn ind i MCU’en.

Kan du lide Dave Bautistas nye look? Synes du, han fortjener hadet? Fortæl os, hvad du synes!

Fase fire begyndte med en masse indhold, som Marvel-fans ser frem til Marvel Cinematic Universe. OP Disney + du kan forvente flere afsnit af Månens Ridder den 30. marts Lady Marvel den 8. juni e Hun-Hulk debut i år. Til film, Doktor Strange i galskabens multivers udkommer den 6. maj, efterfulgt af Thor: Kærlighed og torden den 8. juli og selvfølgelig Black Panther: Wakanda for evigt 11. november.