Fast and Furious-skuespillerne slår sig sammen med OC’s distriktsadvokat for Street

Orange County District Attorney lancerer en ny public service-annonceringskampagne mod gadeløb og gadeovertagelser, og han har stjernemagten på sin side.

Sung Kang, kendt for sin karakter Han Lue i “Fast and the Furious”-serien, hjælper OCDA Todd Spitzer-kampagnen sammen med Cody Walker.

Cody Walker er bror til Paul Walker, der medvirkede i Fast and Furious-filmene som titelkarakteren Brian O’Conner før hans tragiske død i en højhastighedsbilulykke i Valencia i 2013.

PSA hentyder til den personlige historie om Walkers.

Biler, der kører på en åben bane, spinner til klavermusik og en kontinuerlig rytme, der ligner et hjerteslag i videoen. Kang siger: “Nogle gange vil vi bare sætte os ind i vores biler og køre … og nogle gange vil vi bare køre lidt hurtigt og en lille smule rasende.”

En af racerbilerne går derefter i stå, da den drejer et hjørne, hvilket får baghjulene til at vippe sidelæns alarmerende.

Cody Walker dukker derefter op på skærmen og minder seerne om, hvorfor de skal stoppe og sætte farten ned.

“Drenge, vi er ansvarlige,” siger han. “Der er en der venter på dig derhjemme.”

OCDA stiller PSA til rådighed “for alle retshåndhævende myndigheder i USA i et forsøg på at dæmme op for skader og dødsfald relateret til road racing,” sagde kontoret i en erklæring.

ODA-kontoret sluttede sig til de to aktører for at annoncere PSA-kampagnen, der viser billeder af mennesker dræbt af gadeløb.

“I sidste ende er beskeden nogen er Jeg venter på dig derhjemme,” sagde Kang under kickoff-arrangementet.

Tjek PSA nedenfor: