Fra Katie Taylor-kampe til en spanier David Attenborough

For et år siden besluttede Kildare-manden John Paul Wright at gøre sit talent for accenter til en karriere, og han er siden blevet professionel, arbejdet på en kamp med Katie Taylor og dyrket en af ​​New Yorks mest eftersøgte accenter i verden.

Mr. Wright tilbragte mange år i Europa, hvor han arbejdede på spansk radio som fodboldkommentator og drev en populær irsk bar i Østrig.

Da blokken ramte og baren lukkede, opfordrede hans kone Mary ham til at arbejde på sit talent for accenter.

Inden længe havde han bygget et skur sammen med et gør-det-selv lydisoleringsjob.

“Jeg gjorde det stadig som en sindssyg, men min kone sagde ‘se, det er måske din sag’. Jeg sagde ‘åh nej, bare noget at gøre under blokken’. Det begyndte at blive mere og mere vellykket, jeg begyndte at få flere ordrer, og jeg var på nogle freelanceplatforme,” fortalte han til BreakingNews.ie.

“Jeg startede i april 2020 og i november 2020 var jeg på Sky Sports og dubbede introduktionen til kampen mellem Katie Taylor og Miriam Gutierrez, så eksploderede det derfra.”

Siden da har Mr. Wright udført over 2.000 stemmeskuespillerjobs for kunder som Netflix, Sky Sports, RTÉ, New York Mets, Leeds United og Ambre Solaire.

Han lavede for nylig et job for National Hockey League i Amerika, som blev set af over to millioner mennesker.

Glad for at tale om dette for NHL og Sportsnet! 🏒

Indsendt af JP Wright stemmeskuespiller lørdag den 5. februar 2022

Wright og hans kone Mary vendte tilbage til Irland under nedlukningen. Han arbejder som livscoach, og parret nyder nu livet i Co Leitrim.

Så hvordan ser en dag i en stemmeskuespillers liv ud?

“Jeg står op om morgenen, det første jeg gør først og fremmest er min kop te, med lidt honning, som er godt for stemmen!

“Min opvarmning, før jeg starter, vil jeg sige, ‘hmm, haahh, syng en sang, måske Oasis’. Ingen hører mig, så det er fint! Bare for at løsne op for stemmebåndene og komme videre.

”Så tjekker jeg telefonen, den eksploderer normalt, så snart jeg tænder den, jeg er på omkring 10-15 freelancesider, så der vil være ordrer på vej.

“Nogle har 24-48 timer til at levere voiceoveren, normalt inklusiv et manuskript med en forklaring på den stil, som kunden ønsker det. Fra min hjemmeside vil jeg modtage e-mails med folk, der leder efter tilbud, ordrer. Mit websted Web, JPWrightvoiceactor. com, vil nogle kunder finde mig direkte der.”

Mr. Wright undersøger derefter prøven eller høring af anmodninger, han har modtaget. “Jeg har også nogle langsigtede kunder,” tilføjede han.

“For en fyr i England, der er ved at bygge en turistrute-app til det sydlige England, laver jeg en Cockney-accent ved at læse anvisninger og information på webstederne.

“Jeg arbejder lidt med en stemme som David Attenborough. Jeg taler også et par sprog, tysk og spansk, så jeg arbejder lidt på et videospil, hvor jeg indtaler en karakter som David Attenborough, men på spansk.

Dubbing på spansk med engelsk accent!

Dubbing på spansk med engelsk accent i stil med David Attenborough. 🇪🇸
#voiceactor #voiceacting #voiceover #charactervoices #mexicanaccent #mexicanspanish #spanglish #spanishenglish #davidattenborough #davidattenboroughvoice #voiceactersofinstagram #tosproget #scottishaccent #voiceartists

Indsendt af JP Wright stemmeskuespiller onsdag den 9. marts 2022

“Mit største hit er stemmen til Joe Pesci. Jeg laver en tegneserie, hvor jeg giver stemme til en gangster. Netflix, NHL, er den mest populære med en mile.

“Jeg kommenterer også fodbold og får en masse voiceovers til NFT’er og kryptovalutaer.

“Jeg har lige lavet et job for SNP-partiet i Skotland for en af ​​deres reklamer.”

Næste er frokost, efterfulgt af en træning eller en gåtur med sin hund. Dette efterfølges af flere voiceovers.

“Ordrer fra Amerika, Canada, Australien ankommer natten over, så ankommer Irland, Storbritannien og det europæiske fastland tidligt på eftermiddagen.”

Mr. Wright træner også en kvinde, der ønsker at gå over til professionel stemmeskuespil, som hun gennemgik i april sidste år.

Han fandt andre stemmeskuespillere meget hjælpsomme på sin rejse og sagde, at dette er en af ​​de bedste ting ved samfundet.

John Paul Wright er en professionel stemmeskuespiller.

Han er en ivrig irsk fodboldfan, og at flytte hjem for at spille med i stemmeskuespillet gjorde det muligt for ham at forfølge dette sammen med sin anden store passion, geddefiskeri.

Mr. Wright sagde, at hans historie burde inspirere alle, der ønsker at forfølge deres drømmejob.

“Jeg faldt for det under Covid, men det viser, at alle med det naturlige talent eller passion, men er bange for at tage springet, tager chancen.

“På freelanceplatforme er jeg nu nummer et i New York voiceover i verden, nogle gange føler jeg mig skør efter lidt over et års arbejde.”