Gary Oldman foreslår, at han snart vil trække sig tilbage fra skuespil

Den anerkendte skuespiller og Oscar-vinder Gary Oldman indrømmer, at hans dage som skuespiller er ved at være slut, med pensionering nu “i horisonten”.

Anerkendt skuespiller Gary Oldman siger, at han snart vil trække sig fra skuespil. Den 64-årige Oscar-vinder har fascineret publikum gennem hele sin karriere og leveret præstationer, der fortjener hans optagelse blandt de største skuespillere gennem tiderne. Efter at have påtaget sig en bred vifte af roller gennem sin karriere, har Oldmans talenter givet ham mulighed for konsekvent at få nye fans gennem årene, hvilket har resulteret i en af ​​de mest forskelligartede efterfølgere af enhver fungerende skuespiller.

For de fleste nye fans af hans arbejde vil Oldman for altid blive anerkendt som Harry Potters gudfar, Sirius Black, såvel som Jim Gordon i Christopher Nolans latterlige hit. Batman trilogi. Men ud over disse to roller går Oldmans karriere tilbage til begyndelsen af ​​1980’erne, hvor han første gang modtog anerkendelse for rollen som Coxy i den ikoniske film af den ikoniske britiske instruktør Mike Leigh. I mellemtiden. Fra de tidlige dage af sin skuespillerkarriere har Oldman etableret sig i en sådan grad, at det selv i dag er svært at sige, hvilken slags rolle han vil vælge næste gang. Få skuespillere, der stadig arbejder i dag, kan prale af en sådan status, og selvom hver eneste film, Oldman medvirkede i, ikke nødvendigvis var et hit, bød den på utallige mindeværdige præstationer.

Relateret: Interview med Gary Oldman og Jack Lowden: Slow Horses

Efter så mange årtier med at etablere sig som en af ​​de største nulevende skuespillere, indrømmede Oldman, at han sandsynligvis ikke vil fortsætte med at optræde meget længere. Under et nyligt interview med Deadlinedet Harry Potter stjerne fortalte om sin nuværende rolle i Apples tv-serie Langsomme heste, hvor han spiller Jackson Lamb, lederen af ​​et britisk spionagentur for spioner, der endnu ikke har nået niveauet. Oldman talte om sin nydelse af rollen og serien, samt hvordan hans tid som Lamb ville være en passende måde at afslutte sin skuespillerkarriere på:

Det afhænger af alle de vigtige personer ovenpå, publikum og selvfølgelig publikum og hvad Apple siger. Men ja, jeg kan se mig selv spille Jackson i de næste år, ja. Absolut. Jeg mener, for dem, der elsker bøger og var hengivne til Mick Herron, så at sige, er han allerede en ikonisk karakter. Så hvis han kommer ud med et brag, mener jeg, at pensionen er i horisonten. Ja, jeg kan se det.

Side om side med Gary Oldman i Dracula, det femte element og den mørke ridder

Selvom Oldman ikke giver en specifik tidslinje for hans pensionering, vil det faktum, at han indrømmer, at han er i horisonten uden tvivl skuffe fans. At etablere en karriere som skuespiller er bestemt ikke en nem opgave, og selvom der ikke er mangel på skuespillere, der arbejder med film i dag, er det ikke ofte, at nogen af ​​Oldmans kaliber dukker op. Hans tilbagetrækning fra skuespil ville have været et lige så stort slag for biografen som den multi-prisvindende Daniel Day Lewis beslutning om at afslutte den efter filmens udgivelse i 2017. Fantomtråd. Begge skuespillere har vist mystiske evner til at forvandle sig til de karakterer, de spiller, og begge vil blive husket længe for deres mange bidrag til film.

Der er et lille glimt af håb for fans af Gary Oldman, dog. Selvom han sagde, at pensionering fra skuespil ikke er langt væk, specificerede han ikke, om han har andre planer, der involverer film og tv. Efter at have debuteret som instruktør i 1997 Nul gennem munden, Oldman gik ikke længere bag kameraet for en spillefilm. Han er der i øjeblikket for at instruere Flyvende hest, en biopic om fotografen Eadweard Muybridge. Ingen ved, om dette kan føre til flere film fra den anerkendte skuespiller, men det er en karriereudsigt, som fans helt sikkert vil sætte pris på.

Næste: Hvorfor Gary Oldman ikke blev krediteret i Hannibal (og hvem han baserede sin stemme på)

Kilde: Deadline

Evelin Villegas -Memphis Smith - 90 dages kæreste

90 dages kæreste: Evelin slår “irriterende” Memphis efter videoer lækket


Om forfatteren