Gary Oldman planlægger at trække sig tilbage fra skuespil

Legendarisk skuespiller Gary Oldman (Den mørkeste time, Bram Stokers Dracula) afslørede, at han overvejer at gå på pension, i et interview med Deadline. Oldman kan i øjeblikket ses i Apple TV +-serien Langsomme heste, som fungerede som kernen i interviewet. Selvom intet er hugget i sten nu, sagde skuespilleren, at han ser tilbagetoget “i horisonten”.

Oldman diskuterede også fordelen ved denne rolle frem for andre, der var mere teatralske og krævede udvidede proteser. Her er, hvad han sagde, da han droppede tilbagekaldelsen:

“Så når du gør sådan noget”Hannibal” og det vil tage seks timers makeup, og du vil gå rundt med proteser og lim, jeg mener, det vil få dig til at klø dig i ansigtet kl. Er du klar. Da jeg arbejdede på “Den mørkeste time“Jeg har lavet min makeup 63 gange og arbejdet næsten 54 dage i træk. Så det føles lidt som en følelse af befrielse, der kommer og sætter sig, og du er klar om en halv time, og du er klar til at rulle frem for at gå ind og ved, at du har tre-fire timer siddende i en makeup-stol, før din dag overhovedet begynder. Jeg er lige blevet 64, og jeg tror måske, at mine dage med at sidde i en makeup-stol i timevis tror, ​​at de er nået til en ende. “

Relateret: ‘Slow Horses’: Se de første 20 minutter af Gary Oldmans Apple TV + Spy Series

Det skal bemærkes, at Oldman sagde, at han ville vende tilbage for at spille hans Langsomme heste karakter, Jackson Lamb, så længe Apple og kreative har det. Han sagde, at Apple behandlede ham, og rollebesætningen “som kongelige” og følelsen af ​​kammeratskab, der kan udvikle sig fra en serie, virkelig tiltrak ham. Så det ser ud til, at “hvad der end får smagsløgene i gang,” som Oldman udtrykker det, vil overtale ham til at fortsætte sit skuespilarbejde.

Midt i en uhyre imponerende karriere vandt Oldman en Oscar, en Golden Globe og en Screen Actors Guild Award for sin skildring af Winston Churchill i Den mørkeste time. Han havde også sekundære roller i Den sorte Ridder trilogi, den Harry Potter film, Tinker Tailor Soldat Spy, Abernes Planet: Revolutionen, ægte romantikOg Det femte element. Hans arbejde som Jackson Lamb bliver dog ikke hans sidste rolle, da han vil optræde i en scene af Christopher Nolan‘S Oppenheimer. Langsomme heste det er hans første store tv-rolle.

Alle afsnit af Langsomme heste er nu tilgængelige til at streame til Apple TV +.


Mission: Impossible 3 Tom Cruise

“Mission: Impossible – Dead Reckoning”-komponist driller den kommende trailer “Soon”

Læs Næste


Om forfatteren