GTA 5-skuespilleren Michael cosplayer Cluckin ‘Bell-medarbejderen i Hilarious

Rockstar Games har set nogle utilfredse og kontroversielle fans på det seneste, med de urolige Grand Theft Auto trilogi Den remasterede version gør spillere over hele verden rasende. Alligevel kan det ikke underminere den vedvarende appel af Grand Theft Auto 5 og hans verden, karakterer og historie.

Der har været mange ting, der har været med til at gøre spillet til det store hit, det er, men det ville ikke være det samme uden det GTA 5De tre hovedpersoner i Michael, Trevor og Franklin. Disse karakterer kunne simpelthen være forblevet en del af spillet, men deres skuespillere gentager nogle gange rollerne også i det virkelige liv, og nu er Michael tilbage i spillet.

RELATERET: Grand Theft Auto 5-skuespilleren Michael reagerer på xQc Bank Heist Stream

Michaels skuespiller Ned Luke delte en sjov video på Twitter uden nogen særlig forklaring. I videoen bevæger kameraet sig langsomt opad for at afsløre skuespilleren, der står i en gårdhave iført en fuldgyldig Cluckin ‘Bell-dragt. Fastfood-kæden var en fast bestanddel GTA i årevis, og kostumet er en perfekt genskabelse af, hvordan medarbejderne ser ud i spillet.

Efter et lille støn og skift til sit jakkesæt, vender Ned sig om og ser på kameraet, og som Michael ganske enkelt siger: “Dette var ikke min idé om en vellykket pensionering. Velkommen til Cluckin ‘F — in’ Bell Kan jeg give dig ordren?” I teksten siger tweetet blot: “Gør hvad du skal gøre … hvad end det kræver … overlev.” Hele videoen kan ses her.

Naturligvis, GTA 5Historien ser Michael leve et socialt liv i Los Santos med et smukt og dyrt hjem. Sandsynligheden for, at han arbejder i en Cluckin ‘Bell, virker ekstremt lav, selvom det er fuldt ud muligt, at det kunne være sket som en del af et job eller røveri med resten af ​​besætningen. Desværre, mens Cluckin ‘Bell var et rigtigt etablissement, kunne spillere besøge i spil som GTA: Sant’Andrea Og GTA 4 at købe mad og genoprette sundhed, det samme kan ikke siges GTA 5. Spillere kan købe aktier i Cluckin ‘Bell, men spillere kan ikke købe noget fra kædens restaurant.

Det er klart, at fans spiser posten, fuldstændig underholdt over tanken om, at Michael sidder fast som en Cluckin ‘Bell-medarbejder. Andre var hurtige til at citere GTA: Sant’Andrea‘Big Smoke, udsætter Michael for den enorme ordre, han afgav i sit spil. Nogle udtrykte åbent ønsker om, at Michael ville vende tilbage i fremtiden GTA 5 eller GTA: online DLC-opdatering, hvilket ikke er helt udelukket, da Franklin for nylig medvirkede i GTA online Doktor Dres opdatering.

Mens GTA 5 Når det nærmer sig 10 års jubilæum, er det rart at se skuespillerne stadig værdsætte deres roller og gentage dem, selvom det bare er for en joke. Trevor skuespiller gentog sin rolle i en GTA VR-parodivideo, Franklin og Lamar-skuespillere gengav deres klassiker “Can a Loc come out in your crib?” scene i det virkelige liv, og skuespillere optager nogle gange video eller lyd af sig selv i karakter til fans. Hvorvidt Michael, Trevor eller Franklin vender tilbage må vise sig Grand Theft Auto 6men selv hvis ikke, vil øjeblikke som disse helt sikkert gøre fans glade.

GTA 5 er nu tilgængelig til pc, PS3, PS4, PS5, Xbox 360, Xbox One og Xbox Series X/S.

MERE: Hvorfor Grand Theft Auto 5 bliver ved med at sælge som varme tærter

Kilde: Ned Luke (Twitter)


Mizkif siger, at han ikke har accepteret et gambling-sponsorat til en værdi af 10 millioner dollars om året.

Twitch-streameren Mizkif nægter sponsorering af massivt gambling

Læs Næste


Om forfatteren