Himesh Patel | Himesh Patel chokeret over castingen af ​​Don’t Look Up

Himesh Patel var forbløffet over at blive castet sammen med folk som Leonardo Dicaprio og Jennifer Lawrence i “Don’t Look Up”.

Den 31-årige skuespiller er forbløffet over, at han havde succes i Hollywood, og på trods af en stribe storfilm bag sig, er han stadig forbløffet over at være blandt så store navne.

Han sagde: “Da de udgav Don’t Look Up rollebesætningslisten, tænkte jeg: ‘Laver du sjov med mig?’ Og så frigav de et gitter af alle vores ansigter, og mit var der, og jeg tænkte: “Hvad? “Og jeg er stadig lidt sådan.”

Himesh har også en cameo-rolle i “Ten Percent”, den britiske genindspilning af den franske komedie “Call Me Agent”, hvor stjerner inklusive Dominic West og Helena Bonham Carter også optræder, og det var et andet projekt, som var chokeret over at være taget i betragtning.

Han fortalte magasinet The Times: “Jeg tænkte: ‘Hvorfor spørger du mig?’ Især når du har Jim Broadbent, der spiller en anden [the founder of the agency]ikke Jim Broadbent, og jeg spiller mig.

Skuespilleren blev berømt som Tamwar Masood i “EastEnders”, og han mener, at der stadig er en fordom mod folk, der startede deres soapopera-karriere, som han mener stammer fra “snobberi”.

Han sagde: “Jeg tror, ​​der stadig er en opfattelse i vores branche af den slags skuespillere, der spiller EastEnders, eller den slags show, EastEnders er, den opfattede kvalitet af noget som f.eks. ‘The Crown’.”

“Yesterday”-stjernen ser sine år i programmet som en skuespillærling.

Han sagde: “[I want to] give adgang til unge og afmystificere det, fejre det – det er ikke et ord, men du ved hvad jeg mener. Det er et vidunderligt job, men jobbet er ikke glamourøst.”

Og han indrømmede, at han var bekymret for, at hans tilknytning til programmet ville forhindre hans karriere i at udvikle sig.

Han tilføjede: “Der var frygt for mig, da jeg gik, og sagde: ‘Vil du forhindre mig i at gøre ting?’ “