Intel-rapporten fremhæver hardwarens afgørende rolle i fremtiden

Cybersikkerhed har været en vedvarende og voksende udfordring siden internettets begyndelse. Hvert teknologisk fremskridt byder på funktioner og fordele, der forenkler eller automatiserer opgaver og maksimerer produktiviteten, men disse fordele har også konsekvenser. Væksten i det teknologiske økosystem betyder en udvidet angrebsflade, og trusselsaktører leder konstant efter mangler at udnytte eller svagheder i cyberforsvar for at udnytte dem.

Gartner har forudsagt, at virksomheder vil bruge 172 milliarder dollars på cybersikkerhed i 2022. Organisationer bruger flere penge hvert år på cybersikkerhedsværktøjer og -initiativer, men omfanget og virkningen af ​​cyberangreb stiger også. Det ser ud til, at cybersikkerhed simpelthen svigter, men der er flere faktorer involveret, såsom den fortsatte vækst af tilslutningsmuligheder og den eksponentielle stigning i antallet af enheder, der er udsat for risiko. Der var omkring 14,6 milliarder enheder tilsluttet ved udgangen af ​​2021, og det antal forventes at fordobles i 2027.

Frem og tilbage mellem cybersikkerhedsløsninger og unikke angrebsværktøjer og -teknikker er på en eller anden måde uundgåelig. Der er altid lidt af et kat og mus-spil, da cybersikkerhedsleverandører udvikler nye og forbedrede forsvar, og trusselsaktører tilpasser kreative nye måder at udnytte og angribe dem på, men der er klart plads til forbedringer. Organisationer skal tage to trin for at bevare et forspring i forhold til trusselsaktører, hvilket kræver mere intelligens om cybersikkerhed, ikke kun at bruge flere penge. En ny rapport fra Intel undersøger aktuelle tendenser inden for cybersikkerhedsudgifter og undersøger, hvad der skal til for at opbygge en bedre cybersikkerhedsfremtid og flytte tingene til fordel for organisationer.

Sikkerhedsinnovation: Sikre systemer starter med grundlæggende hardware

Intel har bestilt Ponemon Institute til at gennemføre en undersøgelse for at forstå tendenser i cybersikkerhedsbudgetter, og hvordan organisationer allokerer disse penge for at forsøge at være et skridt foran angriberne. Ponemon undersøgte 1.406 personer i USA, Europa, Mellemøsten, Afrika og Latinamerika, som påvirker deres organisations it-beslutningstagning vedrørende investeringer i sikkerhedsteknologier. Resultaterne af analysen er delt i Intels rapport, “Security Innovation: Secure Systems Start with Foundational Hardware”.

Der er en række værdifulde og takeaway-oplysninger i rapporten. Det giver et kig på, hvordan organisationer tænker omkring cybersikkerhed og understreger et større fokus på automatisering og innovationer for at forbedre sikkerheden på hardwareniveau.

Her er nogle af de vigtigste resultater fra rapporten:

  • 64 % af de adspurgte siger, at deres organisationer er mere tilbøjelige til at købe teknologier og tjenester fra førende teknologiudbydere, når det kommer til innovation.
  • 36 % af de adspurgte har vedtaget hardware-assisteret sikkerhedsløsninger, og yderligere 47 % af de adspurgte siger, at deres organisationer vil tage disse løsninger i brug inden for de næste seks måneder (24 %) eller 12 måneder (23 %).
  • Af de samme 36 % af de adspurgte, der bruger hardware-assisteret sikkerhedsløsninger, siger 85 %, at hardware- og/eller firmware-baseret sikkerhed er en høj eller meget høj prioritet i deres organisation. Og 64 % siger, at det er vigtigt for en leverandør at tilbyde hardware- og software-assisterede sikkerhedsfunktioner.

“Landskabet for sikkerhedstrusler fortsætter med at udvikle sig og bliver mere og mere sofistikeret og udfordrende for organisationer at forsvare sig imod,” siger Suzy Greenberg, vicepræsident, Intel Product Assurance and Security, i en pressemeddelelse. “I dag efterspørger virksomheder mere end nogensinde forsikringsfunktioner og hardwareforbedrede sikkerhedsløsninger, der hjælper med at beskytte hele deres computerstack. Intel er unikt positioneret til at levere disse innovationer på vegne af vores kunder.”

En sikrere fremtid

Jeg havde mulighed for at deltage i en virtuel paneldiskussion, hvor Intels Suzy Greenberg og Ponemon Institutes Larry Ponemon delte deres synspunkter om rapporten.

Greenberg bemærkede, at undersøgelsen og rapporten ikke er direkte relateret til aktuelle begivenheder, men påpegede, at store problemer såsom COVID-19-pandemien og den russiske invasion af Ukraine har haft en betydelig indflydelse, accelereret digital transformation og forårsaget kaos i globale forsyningskæder . Disse begivenheder udvider også angrebsfladen og skaber muligheder for trusselsaktører at udnytte.

“Sidste marts anmodede Det Hvide Hus om 32,5 milliarder dollars i nødfinansiering for at bekæmpe COVID-19 og støtte krigen i Ukraine. Og du har også set millioner af disse dollars øremærket til at dække et væld af cybersikkerhedsbestræbelser på tværs af den føderale regering, og det inkluderede sikring af kritiske forsyningskæder, “forklarede Greenenberg.” Præsident Biden appellerede også for nylig til amerikanske virksomheder og opfordrede dem til at styrke deres virksomheds cyber. forsvar.”

Larry Ponemon opsummerede det godt. “Uddannelse er så grundlæggende, fordi du først skal skabe opmærksomhed, og jeg tror, ​​at en del af Intels strategi er at gøre det.”

Et af nøgleområderne for at øge bevidstheden er vigtigheden af ​​hardware- eller firmwarebaserede teknologier og den afgørende rolle, de kan spille for at forhindre udnyttelser og reducere potentielle risici. For mere information, bør du tjekke hele rapporten fra Intel: Security Innovation: Secure Systems Start with Foundational Hardware.