James Bond-produceren giver en opdatering om at erstatte Daniel Craig

Daniel Craig afsluttede sit 15-årige ophold som den ikoniske James Bond-superspion Der er ingen tid til at dø. Filmen viste sig at være en stor succes, især med en pandemi, der rasede rundt om i verden og fik endda tre Oscar-nomineringer. Der er ingen tid til at dø gav Craig’s Bond et hjertevarmt og eksplosivt farvel, der for det meste blev godt modtaget af fans. Men nu hvor Craig har forladt franchisen, opstår spørgsmålet: hvem bliver den næste James Bond?

Indtil videre er det uvist, hvem den næste 007-titel bliver, og Der er ingen tid til at dø slutningen komplicerede sikkert sagen. Franchiseproducenten Barbara Broccoli har dog sikret, at James Bond vender tilbage. Såsom? Ingen ved. Og med hensyn til hvornår vi kan forvente den næste Bond-film, svarede Broccoli for nylig på det spørgsmål. Under åbningsaftenen for Craig og Ruth Neggas show Macbeth på Broadway sagde Broccoli til Variety: “Det vil tage noget tid”, før Craigs afløser bliver annonceret.

“Det er en stor beslutning. Det handler ikke kun om at vælge en rolle. Det er en hel gentænkning af, hvor vi skal hen. Jeg er her bare for at fejre en af ​​de største skuespillere på planeten, Daniel Craig.”

Broccoli er lige på den efterfølgende del, ligesom Der er ingen tid til at dø dræbte den ikoniske karakter, men efter kreditterne rullede, dukkede “James Bond Will Return” stadig op på skærmen. Sean Connery, Pierce Brosnan, Roger Moore og alle de skuespillere, der tidligere har spillet Bond, har spillet den samme person, og det gør det svært at forklare karakterens død i Der er ingen tid til at dø. En genstart med et helt nyt cast er den eneste mulighed, der giver mening lige nu for franchisen.

Relateret: Hver Daniel Craig James Bond-film, rangeret

En kompliceret fremtid venter forude for James Bond-franchisen

Mens Der er ingen tid til at dø det var en forbedring i forhold til sin skuffende forgænger, Spektrum, har endnu ikke givet genlyd hos kritikere eller publikum så meget som nogle af Craigs tidlige film. Dette uberegnelige mønster og de gentagne temaer i James Bond-filmene kan gøre det svært for dem at skille sig ud fra konkurrenterne i fremtiden. Forhåbentlig har producenterne noget unikt og friskt i vente til franchisen.

Barbara Broccoli afviste dog alle radikale ændringer, såsom tv-shows eller en kvindelig version af James Bond. “Jeg tror, ​​det bliver en mand, for jeg synes ikke, en kvinde skal spille James Bond,” sagde Broccoli til THR i december sidste år. “Jeg tror på at skabe karakterer til kvinder og ikke kun at have kvinder til at spille mandlige roller. Jeg synes ikke, der er store nok roller til kvinder, og det er meget vigtigt for mig at lave film for kvinder om kvinder. Det skal da være engelsk. briterne kan være enhver [ethnicity or race].”

Dette åbner døren for, at Idris Elba kan påtage sig rollen som 007. Desværre fylder Luther-stjernen 50 år i år, og medmindre producenterne sigter efter en ekstremt utraditionel udgave af karakteren, er det usandsynligt, at Elba tager hovedrollen. James Bond-pladsen . Andre favoritter til rollen inkluderer Tom Hardy, Henry Cavill, Richard Madden, Rege-Jean Page, James Norton og Jamie Dornan. MGM har angiveligt startet eftersøgningen af ​​den næste James Bond, så det er kun et spørgsmål om tid, før vi hører om Daniel Craigs efterfølger. Forhåbentlig sker det før end senere.


kopi edderkopper sæt

Marvel’s Fantastic Four Films mister Jon Watts som instruktør

Læs Næste


Om forfatteren