“Jeg har gjort nok,” planlægger Jim Carrey at gå væk fra skuespil

Jim Carrey som Robotnik i Sonic

Kredit: Paramount Pictures

Sonic the Hedgehog 2 (2022) ser ud til at være Jim Carreys seneste præstation.

Jim Carrey har fået publikum til at grine i årtier, da han har medvirket i adskillige komediefilm gennem årene. Han dykkede også i superhelte-genren som Edward Nygma / Riddler Batman Forever (1995). Nu er skuespilleren klar til at gå videre fra skuespil og er ret seriøs omkring sin beslutning.

Jim Carrey
Kredit: ABC

Relateret: Disney ville have Jim Carrey til at spille Jack Sparrow i Pirates Franchise, ikke Depp

Selvom han spiller den onde Robotnik i Sonic 2, skuespilleren er bedst kendt for sine fjollede og vildt sjove præstationer i film som f.eks Ace Ventura: Pet Detective (1994) eller The Mask (1994). Fans tror måske, at Carrey laver sjov, men skuespilleren har gjort det klart, at han er seriøs med at gå på pension. Carrey delte sine planer Log ind på Hollywood tidligere på ugen:

“Nå, jeg går på pension. Ja sandsynligvis. Jeg er ret seriøs,” sagde Carrey.” Det kommer an på. Hvis englene kommer med en slags manuskript skrevet med guldblæk, der fortæller mig, at det bliver rigtig vigtigt for folk at se det, kan jeg måske fortsætte ned ad vejen, men jeg holder en pause.”

Jim Carrey i rollen som Robotnik
Kredit: Paramount Pictures

Relateret: Jim Carrey smækker “Spineless” til Will Smiths Oscar-publikum, Hollywoods “Sickened”

Mens nogle skuespillere er blevet bragt tilbage fra pension på grund af ekstraordinære manuskripter, har Carrey gjort det klart, at han er tilfreds med det, han har gjort:

“Jeg nyder virkelig mit stille liv, og jeg nyder virkelig at male på lærred, og jeg elsker virkelig mit spirituelle liv, og jeg føler, at – og det er noget, du måske aldrig hører fra en anden berømthed, så længe der er tid – jeg har fået nok. Jeg har gjort nok. jeg er nok.”

Jim Carrey som Robotnik i Sonic 2
Kredit: Paramount Pictures

Relateret: Zendaya dropper Tom Holland for “Spider-Man” Andrew Garfield

Carrey er nu den anden skuespiller i denne uge, der annoncerer deres pensionsplaner. Bruce Willis’ familie meddelte for et par dage siden til verden, at skuespilleren ikke længere vil agere på grund af sin medicinske tilstand, Afasi. Willis havde svært ved at huske linjer og kunne ikke arbejde for længe, ​​hvorfor skuespilleren besluttede at træde væk fra filmindustrien og nyde sin tid med sin familie.

Fans håber på det bedste med Carrey as Sonic the Hedgehog (2020) det var Carreys første store rolle siden da Dummere og dummere (2014) da skuespilleren brugte mere tid på at nyde et stille liv. Skuespilleren nød også at spille præsident Joe Biden SNL seks gange i 2021. Nu ser det ud til, at Carrey vender tilbage til sit stille liv væk fra drama som Will Smiths Oscar-fiasko.

Sonic the Hedgehog 2 i biograferne den 8. april 2022.

Tror du, vi vil se Jim Carrey vende tilbage til filmindustrien igen? Fortæl os, hvad du synes i kommentarfeltet nedenfor!