Jim Carrey afslører, at han “sandsynligvis” vil trække sig tilbage fra skuespil efter Sonic

Jim Carrey er tilsyneladende klar til at trække sig tilbage fra sin legendariske skuespillerkarriere efter 40 år i erhvervslivet.

Den 60-årige skuespiller promoverede sin næste (og seneste?) film, Sonic the Hedgehog 2 med Access Hollywood, da intervieweren Kit Hoover nævnte, at Dolly Parton ville have ham til at spille sin “musikalske partner”, Porter Wagoner.

Mens Carrey var fascineret, sagde han, at han ikke hørte ham, da han tilfældigt sagde, at han “tog sig tilbage”, og mens Hoover ikke vidste, om han lavede sjov eller ej, sagde han: “Ja, sandsynligvis”, og det var han, ” at være seriøs nok omkring.

Pensionering: Jim Carrey er tilsyneladende klar til at trække sig tilbage fra sin legendariske skuespillerkarriere efter 40 år i erhvervslivet

Pensionering: Jim Carrey er tilsyneladende klar til at trække sig tilbage fra sin legendariske skuespillerkarriere efter 40 år i erhvervslivet

Promotion: Den 60-årige skuespiller promoverede sin næste (og seneste?) film, Sonic the Hedgehog 2 med Access Hollywood, da intervieweren Kit Hoover nævnte, at Dolly Parton ville have ham til at spille hende.

Promotion: Den 60-årige skuespiller promoverede sin næste (og seneste?) film, Sonic the Hedgehog 2 med Access Hollywood, da intervieweren Kit Hoover nævnte, at Dolly Parton ville have ham til at spille sin “musikalske partner”, Porter Wagoner.

Han virker dog ikke helt sikker, og tilføjer: “Det afhænger af, om englene kommer med en slags manuskript skrevet med guldblæk, der fortæller mig, at det bliver rigtig vigtigt for folk at se, jeg kan fortsætte ned ad vejen, men Jeg holder en pause..’

“Jeg nyder virkelig mit stille liv, og jeg elsker virkelig at male på lærred, og jeg elsker virkelig mit åndelige liv,” fortsatte Carrey.

Han tilføjede: “Jeg føler, at – og jeg føler, at dette er noget, du måske aldrig hører fra en anden berømthed, så længe der er tid – jeg har fået nok. Jeg har gjort nok. Jeg er nok.”

Det afhænger af: Men det virker ikke helt sikkert, tilføjer:

Afhænger: Han virker dog ikke helt sikker, og tilføjer: “Det kommer an på, om englene kommer med en slags manuskript skrevet med guldblæk, der fortæller mig, at det bliver rigtig vigtigt for folk at se, så bliver jeg måske bare ved med at gå ned ad vej, men jeg tager en pause’

Nok: Han tilføjede: 'Jeg føler, at - og jeg føler, at det er noget, du måske aldrig hører fra en anden berømthed, så længe tiden eksisterer - jeg har fået nok.  Jeg har gjort nok.  jeg er nok'

Nok: Han tilføjede: ‘Jeg føler, at – og jeg føler, at det er noget, du måske aldrig hører fra en anden berømthed, så længe tiden eksisterer – jeg har fået nok. Jeg har gjort nok. jeg er nok’

Når det kom til Dolly Partons potentielle biopic, indrømmede Carrey: “Jeg vil altid tale med Dolly. Dolly er, bare for mig, en overjordisk person, der simpelthen er større, end du kan forestille dig.”

Mens Carrey ikke har flere filmprojekter planlagt ud over Sonic the Hedgehog 2, i biografen den 8. april, vender hun tilbage i en ny Netflix-special til ære for Bob Saget, med Chris Rock, John Mayer, John Stamos og Jeff Ross i hovedrollerne.

‘Bob var bare en absolut perle af et menneske. Han var kærlig, sjov, syg. Hans sans for humor var ude af boksen,” sagde Carrey.

Dolly: Når det kom til Dolly Partons potentielle biopic, indrømmede Carrey:

Dolly: Når det kom til Dolly Partons potentielle biopic, indrømmede Carrey: “Jeg vil altid tale med Dolly. Dolly er, bare for mig, en overjordisk, der simpelthen er større, end du kan forestille dig.

Special: Mens Carrey ikke har flere filmprojekter planlagt efter Sonic the Hedgehog 2, i biografen den 8. april, vender hun tilbage i en ny Netflix-special til ære for Bob Saget, med Chris Rock, John Mayer, John Stamos og Jeff Ross i hovedrollerne

Special: Mens Carrey ikke har flere filmprojekter planlagt efter Sonic the Hedgehog 2, i biografen den 8. april, vender hun tilbage i en ny Netflix-special til ære for Bob Saget, med Chris Rock, John Mayer, John Stamos og Jeff Ross i hovedrollerne

Han tilføjede, at han var den slags person, man ikke kan, “klippe sammen, hvem han virkelig var” fra den slags arbejde, han lavede, og tilføjede, at de ville “pantomime gensidigt lemlæste hinanden, hver gang vi så hinanden.”

Han tilføjede, at Saget “bare var en dejlig fyr for alle” og var en af ​​de første mennesker, han kom i kontakt med, da han flyttede til Los Angeles.

Specialen blev optaget i Los Angeles Comedy Store i januar, og blev sendt på Netflix i juni.

Person: Han tilføjede, at han var den slags person, man ikke kan,

Person: Han tilføjede, at han var den slags person, man ikke kan, “klippe sammen, hvem han virkelig var” fra den slags arbejde, han lavede, og tilføjede, at de ville “pantomomisere og lemlæste hinanden, hver gang vi så hinanden”

Carrey afslørede også, at han vil forvandle sit kunstværk til NFT, idet han siger, at han har “et websted, der kommer i april, og det hedder Magic Hour”.

“Jeg har til hensigt at præsentere en finurlig kunst, der er en blanding af maleri og det talte ord, der uddyber mine eksistentielle refleksioner,” sagde Carrey.

Carrey vender tilbage som Dr. Robotnik i Sonic the Hedgehog 2, og kommer i biografen den 8. april.

NFT: Carrey afslørede også, at han vil forvandle sit kunstværk til NFT, og hævder, at han har

NFT: Carrey afslørede også, at han vil forvandle sit kunstværk til NFT, idet han siger, at han har “et websted, der kommer i april, og det hedder Magic Hour”