Jim Carrey ‘ret seriøs’ med at trække sig tilbage fra skuespil:’ Det havde jeg

Den canadiske skuespiller og komiker Jim Carrey har meddelt, at han er “seriøs nok” omkring afslutningen på sin skuespillerkarriere.

I et interview med Log ind på Hollywood for at fremme den kommende udgivelse af Sonic the Hedgehog 2 – hvor skuespilleren gentager rollen som den onde Robotnik – Carrey, 60, sagde, at han planlægger at trække sig tilbage fra det store lærred.

“Nå, jeg går på pension,” sagde Carrey afslappet og tilføjede, at han var “temmelig seriøs” omkring det.

For at vide mere:

Wanda Sykes følte sig “fysisk syg” efter lussingen fra Will Smith og Chris Rock Oscar

Da Carrey blev spurgt, om han ville genoverveje visse muligheder, sagde Carrey “det afhænger”.

“Hvis englene kommer med en slags manuskript skrevet med guldblæk, der fortæller mig, at det bliver rigtig vigtigt for folk at se, kunne jeg fortsætte ad vejen, men jeg holder en pause,” sagde han.

Historien fortsætter under annoncen

Skuespilleren sagde, at han var tilfreds med sit liv uden for skærmen og nød at arbejde med andre kunstformer, herunder maleri, som han har udviklet en passion for gennem årene.

“Jeg nyder virkelig mit stille liv, og jeg nyder virkelig at male på lærred, og jeg elsker virkelig mit spirituelle liv, og jeg føler, at – og det er noget, du måske aldrig hører fra en anden berømthed, så længe der er tid – jeg har fået nok. Jeg har gjort nok. Jeg er smuk,” sagde han.

Carrey, der er bedst kendt for sine roller i storfilm som f.eks Dummere og dummere, Bruce Almægtige Og Maskenhan blev også informeret af Log ind på Hollywood reporter, at Dolly Parton angiveligt bad Carrey om at medvirke i hendes biografi som “hendes musikalske partner, Paul Wagner”.

Historien fortsætter under annoncen

“Jeg hørte det ikke,” sagde Carrey.

“Jeg ville altid tale med Dolly,” tilføjede han spøgende og kaldte countrystjernen for et “overjordisk talent”.

For at vide mere:

Elliot Pages karakter fra “The Umbrella Academy” viser sig at være transkønnet

Tirsdag talte Carrey også kritisk om, at Will Smith slog Chris Rock på Oscar-scenen.

Carrey fortalte CBS’s Gayle King, at han var “undskyld” ikke kun for Smiths handlinger, men også for Hollywood-berømthederne, der stadig gav Smith et stående bifald for hans sejr for bedste skuespiller. Kong Richard.

“Hollywood er simpelthen rygradsløst i løs vægt og det så ud til, at dette var en virkelig klar indikation af, at vi ikke længere er den hippe klub,” sagde Carrey.

Carrey sagde, at Smith skulle have været eskorteret fra kontoret efter lussingen, og gik så langt som at tilføje, at han burde være blevet anholdt.

Carreys seneste Sonic Franchisefilmen udkommer den 8. april 2022.

© 2022 Global News, en afdeling af Corus Entertainment Inc.