Jim Carrey siger, at han “sandsynligvis” vil trække sig tilbage fra skuespil

Jim Carrey har afsløret, at han overvejer at trække sig tilbage fra skuespil, medmindre det rigtige projekt kommer.

Den legendariske komiker skabte overskrifter i denne uge efter at have kritiseret Will Smith for at have slået Chris Rock til Oscar-uddelingen, kun for hans tvivlsomme opførsel i fortiden ved en prisuddeling og derefter genopstået.

Nu Dummere og dummere 60-årige stjerne talte om sin karriere og sagde, at hun næsten er færdig med Hollywood, men måske genovervejer et comeback, hvis hun bliver ringet op af Dolly Parton.

“Jeg går på pension. Jeg er ret seriøs,” sagde han i et interview med Log ind på Hollywood på torsdag.

Skuespilleren kom med afsløringerne, mens han diskuterede sin nye film, Sonic the Hedgehog 2.

“Det kommer an på,” fortsatte han, “hvis englene kommer med en slags manuskript skrevet med guldblæk, som fortæller mig, at det bliver rigtig vigtigt for folk at se, kan jeg måske.

“Jeg kunne fortsætte ned ad vejen, men jeg holder en pause.”

Jim Carrey
Jim Carrey deltager i Los Angeles-særvisningen af ​​Paramounts “Sonic The Hedgehog” i Regency Village Theatre den 12. februar 2020 i Westwood, Californien.
Rich Fury / Getty / WireImage

Carrey forklarede, at hun nyder det “stille liv” og roligere aktiviteter, såsom at male.

“Jeg nyder virkelig mit stille liv, og jeg elsker virkelig at male på lærred, og jeg elsker virkelig mit åndelige liv, og jeg har lyst til, og det er noget, du måske aldrig hører fra en anden berømthed, så længe tiden eksisterer, jeg har haft nok,” sagde han. “Jeg har gjort nok. Jeg er nok.”

Hvad angår arbejdet med countrylegenden Parton, sagde intervieweren Kit Hoover, at Parton ønsker, at Carrey skal spille sin “musikalske partner” Porter Wagoner i en biopic om hans liv, noget Carrey virkede glad for at høre. .

“Jeg vil altid tale med Dolly. Dolly er, bare for mig, en anden verden, der simpelthen er større, end du kan forestille dig,” sagde hun.

Carrey fordømte Smith for sine handlinger under et interview med CBS morgen tirsdag efter den nu berygtede Oscars lussing, og sprængte Hollywood i luften for at give skuespilleren et stående bifald, da han vandt en pris for sin rolle i Kong Richard.

“Jeg var væmmet, jeg var væmmet af de stående bifald,” sagde Carrey.

“Jeg følte, at Hollywood simpelthen var rygradsløst i massevis, og det føltes virkelig, som om dette var en virkelig klar indikation af, at vi ikke længere er den hippe klub.”

Præsentator Gayle King spurgte derefter Carrey: “Hvis nogen andre var gået væk fra publikum og gjort det, ville de være blevet eskorteret ud af sikkerheden eller måske endda arresteret.”

Hvortil Carrey sagde: “Det burde have været.”

Carrey tilføjede: “Jeg ville have annonceret i morges, at jeg ville sagsøge Will for 200 millioner dollars, fordi den video vil være der for evigt,” i forbindelse med Rocks beslutning om ikke at indgive en retssag.

Smith har siden undskyldt for at have slået Rock søndag aften og skrev på Instagram: “Jokes på min regning er en del af jobbet, men en joke om Jadas medicinske tilstand var for meget for mig at bære, og jeg reagerede følelsesmæssigt.”