Jim Carrey vil sandsynligvis trække sig tilbage fra skuespil efter “Sonic the Hedgehog 2”:

Komedieskuespilleren Jim Carrey, der betragtes som en af ​​de mest succesrige skuespillere i komediegenren, afslørede for nylig, at han sandsynligvis vil trække sig tilbage fra skuespil. Skuespilleren promoverer i øjeblikket sin næste nye film Sonic the Hedgehog 2 og afslørede afsløringen, da han talte om sine veltilrettelagte fremtidsplaner.

Den chokerende afsløring kommer få dage efter, at den 60-årige skuespiller sagde, at han var “ked af det”, efter at have set det “rygradsløse” publikum i Dolby Theatre give Will Smith et stående bifald efter at have vundet prisen for den 94. bedste skuespiller. Academy Awards-ceremonien minutter efter klaske komikeren Chris Rock i ansigtet, efter at have gjort en undtagelse fra sin joke om sin kone Jada Pinkett Smith. Selvom skuespilleren ikke officielt har annonceret sin pensionering, afslørede han, at der stadig er plads til et andet projekt i hans karriere.

Jim Carrey siger, at han overvejer at “gå på pension”

I et interview med Access Hollywoods Kit Hoover den 31. marts 2022, Masken skuespilleren sagde: ” Jeg går på pension. Jeg er seriøs nok ”, og jeg afslørede afsløringen og sagde, at han kun vil genoverveje sin beslutning om et manuskript, der er ‘vigtigt for folk at se’. Carrey nævnte også Dolly Partons meget roste biopiske projekt.

Han uddybede den samme udsagn: “Det afhænger af. Hvis englene bringer en slags manuskript skrevet med guldblæk, som fortæller mig, at det bliver rigtig vigtigt for folk at se det, kunne jeg godt,” siger den Oscar-nominerede skuespiller. rørte ved hans liv væk fra mediernes opmærksomhed, da han sagde: ” Jeg kunne fortsætte ad vejen, men jeg holder en pause. Jeg nyder virkelig mit stille liv, og jeg elsker virkelig at male på lærred, og jeg elsker virkelig mit åndelige liv, ”

Jim Carrey gentog sin udtalelse og indrømmede, at han havde “nok” og tilføjede: “Dette er noget, du måske aldrig hører fra en anden berømthed, så længe der er tid: Jeg har fået nok.”

Som tidligere nævnt har skuespilleren bidraget dybt til den komiske genre i sin karriere, der strækker sig over fire årtier. Skuespilleren er døbt en af ​​Hollywoods største stjerner med et væld af anmelderroste præstationer på hans navn som f.eks. The Dead Pool, Pink Cadillac, Ace Ventura: Pet Detective, The Mask, Dumb and Dumber, How the Grinch Stole Christmas og mere.

Billede: INSTAGRAM / @JIMCARREY

Få de seneste nyheder Underholdningsnyheder fra Indien og rundt om i verden. Følg nu dine foretrukne tv-berømtheder og tv-opdateringer. Republic World er din one-stop-destination for trends Bollywood nyheder. Følg med i dag for at holde dig opdateret med alle de seneste nyheder og overskrifter fra underholdningsverdenen.