Jim Carrey vil “sandsynligvis” trække sig tilbage fra skuespil: “Jeg har gjort nok”

Jim Carrey er “sandsynligvis” til at trække sig tilbage fra skuespil, meddelte han tilfældigt i denne uge.

I et interview med Access Hollywood fortalte Carrey til korrespondent Kit Hoover, at han sandsynligvis ville tage en pause på ubestemt tid fra showbiz efter “Sonic the Hedgehog 2”.

Hans bemærkninger kom efter, at Hoover, der for nylig interviewede Dolly Parton, hævdede, at Parton ønskede, at Carrey skulle spille Porter Wagoner i en biografi baseret på hans liv.

“Nå, jeg går på pension,” sagde han til Hoover. “Ja sandsynligvis.”

Da Hoover spurgte, om han var seriøs, sagde Carrey faktisk, at han var det.

“Jeg er ret seriøs,” bemærkede han.

Carrey, 60, har ikke helt udelukket en tilbagevenden til skuespil og siger, at det kunne blive påvirket af det rigtige manuskript.

“Det kommer an på,” sagde han. “Det afhænger af, om englene kommer med en slags manuskript skrevet med guldblæk, som fortæller mig, at det bliver rigtig vigtigt for folk at se, jeg kunne fortsætte undervejs. Men jeg holder en pause,” sagde han.

“Jeg nyder virkelig mit stille liv, og jeg elsker at male på lærred. Og jeg elsker virkelig mit åndelige liv. Og jeg føler – og det er noget, man måske aldrig hører fra en anden berømthed, så længe tiden er til – jeg har fået nok. Jeg har gjort nok. jeg er nok.”

Carrey sagde dog, at hvis Dolly Parton kontaktede ham for et projekt, ville hun “altid” være tilgængelig for at tale.

“Dolly er for mig bare et overjordisk talent,” sagde han.

Carreys kommentarer kom kun få dage efter at have givet et interview til “CBS Mornings”, hvor han hævdede, at han var væmmet over den stående ovation, Will Smith modtog efter at have vundet sin Oscar, på trods af at Smith slog værten Chris. Rock lige før.

“Jeg følte, at Hollywood simpelthen var rygradsløst, i massevis,” fortalte han intervieweren Gayle King. “Det virkede virkelig som om, at dette var en virkelig klar indikation af, at vi ikke længere er den hippe klub.”

I torsdagens interview med Access Hollywood sagde Carrey, at han havde til hensigt at fortsætte med at producere kunstværker og diskuterede sin kommende ‘Magic Hour’ hjemmeside, hvor han planlagde at præsentere ‘en finurlig kunst, der er en blanding af maleri og talt ord’. Han diskuterede også at tilbringe tid med sit barnebarn.

“Jeg vil fortsætte med at være i verden, uanset hvad der sker,” sagde han. “Og vi har mere effekt på verden, end vi ved. Vi behøver ikke at være multi-dash for at påvirke verden”.

Carrey vil senere optræde i “Sonic the Hedgehog 2”. Han deltog også i et mindesmærke for den afdøde komiker Bob Saget i januar, som vil blive forvandlet til en Netflix-special.