Kan du genkende disse skuespillere uden deres makeup

Game of Thrones er en af ​​de mest berømte serier, der blev sendt på tv. Det var så populært og elsket, at folk kaldte deres børn og kæledyr efter karaktererne.

Game of Thrones-serien, baseret på romanserien En sang om is og ild af George RR Martin cast og reddede skuespillerne på samme tid. Stjernerne blev berømte med deres makeup.

Karakterernes makeup skilte sig ud ved, at fans kan have svært ved at genkende dem efter at have mødt dem.

Her er nogle af de karakterer, der har været nødt til at gennemgå alvorlige forvandlinger.

Rory McCann

Karakter: Sandor Clegane alias Il Mastino.

Sandor Clegane, en af ​​de få karakterer, der har klaret sig gennem alle otte sæsoner af Game Of Thrones, har den højre side af ansigtet brændt takket være sin bror Gregor Clegane.

Hafþór Júlíus Björnsson

Karakter: Gregor Clegane aka The Mountain

Fysikken i Hafþór Júlíus Björnssons karakter er enorm. Det er derfor, det hedder Bjerget i franchisen. Bodyguard til dronning Cersei Lannister (Lena Headey), hendes mest bemærkelsesværdige øjeblik var hendes drab på Oberyn Tyrell (Pedro Pascal) ved at knuse hans kranium med sine bare hænder.

Kerry Ingram

Karakter: Shireen Baratheon

Kerry Ingham er en af ​​Game of Thrones’ mest elskede karakterer. Han har gråtoner, en slags hudsygdom i ansigtet. Det er derfor, hans karakter måtte tilbringe sine dage inde i sit telt eller værelser. Hans død en af ​​de mest grufulde i hele showet.

Hanna Waddingham

Karakter: Septa Unella

Hannah Waddingham skulle bære tøj lavet specielt til High Sparrows og til Sept, en religiøs gruppe fra Westeros. Han er dog en af ​​de smukkeste skuespillere, der har prydet forestillingen.

Relateret – 10.000 skibe: Game Of Thrones Spinoff-titel afsløret?

Riccardo Freno

Karakter: Natkongen

Natkongen er hovedantagonisten i Game of Thrones-serien. Lederen af ​​en stamme af dødelige iszombier, hans træk havde ændret sig fra top til tå. Så vi kan forestille os, hvor hård hans forvandling ville have været.

Gwendoline Christie

Karakter: Brienne of Tarth

I Game of Thrones-serien er Brienne of Tarth måske den stærkeste og højeste kvinde. Hun er ekspert, når det kommer til at deltage i dueller. Bær også loyalitet som et hæderstegn.

Kommentarer