Liam Neeson skærer ned på et populært James Bond-rygte om ham og

Ofte når man diskuterer 90’ernes historie James Bond film, Liam Neesons navn blev cirkuleret på et eller andet tidspunkt som en potentiel kandidat i det tidsrum. Denne form for spekulation er let at tro på, da hans særlige sæt af skuespilfærdigheder ville være blevet godt modtaget i tomrummet efter. The Duology of Bond af Timothy Dalton havde han konkluderet.

Da jeg både var fan af Liam Neeson og Bond-arven, benyttede jeg lejligheden til at spørge skuespilleren, om han pinede efter, hvad der kunne have været. Dette var særligt relevant, da vi begge sad til et interview med promovering af hans seneste film, Hukommelsesom ledes af GoldenEye Martin Campbell og spillet af Pierce Brosnan i rollen som James Bond. Her er hvordan Neeson sødt skuffede verden:

Nej ikke rigtigt. Journalister har tidligere sagt: “Åh, jeg tror, ​​du blev tilbudt James Bond?” Jeg blev ikke tilbudt James Bond. Broccoli så forskellige skuespillere, jeg var inkluderet, dette skete for mange år siden. Og så blev Pierce tilbudt, og det med rette. De tilbød mig det ikke, jeg var en af ​​de få skuespillere, som alle har set, du ved.