Longviews studerende-skuespillere rejser gennem livets cirkel

af Julie Slama | [email protected]

I musicalen “Disney’s The Lion King, Kids” gik omkring 50 Longview elev-skuespillere i ottende til sjette klasse på scenen i midten af ​​marts og delte eventyrene for en ung løve og hans venner, der bor på den afrikanske savanne.

Det var et show, hvor savannen kom til live på skolens scene med Simba, Rafiki og andre karakterer, da de rejste fra Pride Rock til junglen og sang mindeværdige sange som “The Circle of Life”, “I Just Can’t Wait to”. Be King “,” Hakuna Matata “og” Kan du mærke kærligheden i aften?

Lærer og instruktør Jai-Dee Riches sagde, at det var et sjovt show at instruere.

“Jeg synes, musikken er rigtig sjov, og historien er nem for børn at blive begejstret for og nem at spille, fordi man ikke nødvendigvis behøver at have drenge- og pigeroller; du kan vælge hvem som helst,” sagde han.

Under skolesamlingen talte flere klassekammerater ordene og bevægede sig i takt med musikken, da de også var bekendt med “Løvernes Konge”.

“Rektoren valgte det, fordi det er vores 60 års jubilæum for vores skole, og sidste år valgte vi en ny maskot, løven. Vi kiggede på flere maskotter; vi var losen, men hun sagde, det er et ensomt dyr, og vi manglede noget til at binde os sammen, så ungerne stemte for det. Dette er en fejring af vores nye maskot på vores skoles jubilæum,” sagde Riches.

Auditioner til det 45 minutter lange show blev afholdt i december, hvorefter øvelserne begyndte efter vinterpausen. Et par grupper af medvirkende i en øvescene tirsdag og torsdag morgen før skole kl. 7.50

“Det her er genialt og tidligt for folkeskolebørn; de var så store og hengivne og kom til at arbejde en scene ad gangen, “sagde han og tilføjede, at om onsdagen blev hele castet efter skole i to timer.” Det er når vi alle synger og danser.”

Mens mange af kostumerne var basisfarver med tilføjet dyreprintlag, skabte eleverne stave eller afrikanske dyrehoveder til pindedyr. Murray-beboer Raylene Jones syede mange af de mere udførlige kostumer ved at bruge en del af finansieringen fra Murray City Department of Cultural Arts tilskud på $ 1.000, som også betalte for retten til at bruge musicalen.

Riches, der har instrueret seks distriktsskolemusicals, er en fast tilhænger af kunsten.

“Lær dem så mange ting. Jeg har en del fyre, der sagde: “Jeg vil bare være en del af teaterholdet.” Så lige før auditionen inviterede jeg dem til audition og alle sammen, selv mine generte… sagde, at de ville gøre det igen. Deres forældre var overraskede over, hvor begejstrede de er og en vækst i dem, som de ikke ville have haft, hvis de ikke havde haft denne oplevelse. Jeg tror, ​​de indser, at det er okay at gøre ting, der er lidt skræmmende og udfordre dig selv, og at du vil blive belønnet, når du tager den risiko,” sagde han. ”De har lært at stole på hinanden og at arbejde sammen for at støtte hinanden. Det var rart at se fyre, der ikke nødvendigvis interagerer, ellers bliver de venner”.

Riches sagde også, at det at være i teatret nåede ud til nogle elever, som reagerede entusiastisk og blev forlovede.

“Mange af dem havde ikke erfaring med at gå i biografen, især under COVID. To år i et barns liv er lang tid, så de kunne få øjnene op for noget, de kan nyde, uanset om de er involveret som skuespillere eller går derfra som tilhængere og bare har det sjovt,” sagde hun.” Det var sjovt at se. hvad der sker og have øjnene åbne for det. Jeg har altid elsket teater og været involveret i teater. Når jeg tænker tilbage på min skoletid og engagement i dem, er det gode minder, og det var noget, der vakte interesse for alle. mit liv Jeg er glad for at kunne dele det med disse fyre, og jeg håber, det er noget, der giver dem glæde og selvtillid, noget de vil nyde at blive ved med at gøre i deres liv.”