Marvel medbringer en skuespiller fra det højt respekterede Taika Waititi-show

Af Douglas Helm | 12 sekunder siden

fru undren

Rollebesætningen i Marvel Disney +-serien Ekko det begynder at blive større. Devery Jacobs blev officielt annonceret som en del af castet, efter at Alaqua Cox’ Instagram hånede castingen i sidste uge. Devery Jacobs er bedst kendt for sin rolle i Hundereservation, den anmelderroste serie af Taika Waititi og Sterlin Harjo. Jacobs opnåede en Gotham Award-nominering for sin præstation, og hele castet i showet modtog en Independent Spirit Award.

Det er uklart, hvem der skal spille Devery Jacobs i den kommende Marvel-serie, men det menes, at han kommer til at spille en hovedrolle. Ekko vil fortsætte historien om Maya Lopez (Alaqua Cox), som først blev introduceret i Høgeøje serie. Maya spillede en antagonistisk rolle i den serie, men i denne serie er hun hovedpersonen. Maya er en døv indiansk helt, der har en evne til kampsport. I Høgeøjedet blev afsløret, at hun blev opdraget af Wilson Fisk, aka Kingpin, efter hendes fars død.

De seneste lækager har afsløret, at der er en meget god chance for, at vi vil se Vincent D’Onofrio gentage sin rolle som Kingpin for serien. Lækagerne ser også ud til at afsløre, at vi vil se Kingpins mangeårige rival Matt Murdock / Daredevil dukke op. Efter at have haft sit eget Netflix-show, gentog Charlie Cox kortvarigt rollen som Matt Murdock Spider-Man: Der er ingen måde at gå hjem på. Med Kingpin og Daredevil, der gør deres rigtige optrædener i Marvel Cinematic Universe, er fans klar til at se disse karakterer tilbage på skærmen så ofte som muligt.

Plotdetaljer for Marvel Ekko for nu er de holdt hemmeligt, og bortset fra Alaqua Cox, Devery Jacobs og casting-rygter, er der ikke meget liste over skuespillere lige nu. Sidst vi så Maya, dræbte hun angiveligt sin plejeværge (omend uden for skærmen). Showet kunne genoptages umiddelbart efter disse begivenheder, eller vi kunne se Maya styre sit liv senere. Uanset hvad, ville det ikke være Marvels ejendom, hvis vi ikke kunne se en anden helte-crossover (nå, medmindre du Månens Ridder).

Selvom der ikke er nogen udgivelsesdato for Ekko Marvel har dog masser af shows og film for at holde fans beskæftiget, indtil serien udkommer. Månens Ridder er ved at afslutte sin første sæson på Disney +, så fans har allerede en Marvel-ejendom at se, mens vi taler. Og så Månens Ridder dets sidste afsnit sendes, kan du gå og se Doktor Strange i multiverset af Dårskab samme weekend.

Marvel lader bestemt ikke fans have en tørke for længe. Efter de to holder vi først en kort pause Lady Marvel begynder at streame i juni. Så får vi endnu et stort hit med Thor: Kærlighed og torden. For at afslutte året, bør vi få Black Panther: Wakanda for evigt i teatre og så Hun-Hulk Og Guardians of the Galaxy feriespecial på Disney+. Kort sagt, fans behøver ikke at bekymre sig om, at Marvel-toget bliver langsommere.