Miles Morales’ stemmeskuespiller deler slettede scener

Spider-Man: Miles Morales stemmeskuespiller Nadji Jeter deler slettede scener fra 2020 PS5-hittet, inklusive en, der varsler spillets twist.

Nadji Jeter, stemmen til den titulære helt fra Spider-Man: Miles Morales, delte for nylig nogle slettede scener fra Insomniacs 2020 blockbuster superheltetitel. Jeter har givet udtryk for Miles Morales i adskillige Marvel-tegnefilm og videospil gennem årene, inklusive den eksklusive PlayStation. Marvel’s Spider-Man serie. 2018 Marvel’s Spider-Man introducerede spillere til en ny version af Miles, en der får sine utrolige edderkoppe-baserede kræfter fra en gensplejset edderkoppdyr, der flygter fra et Oscorp-laboratorium. Miles viser snart disse nye evner til Peter Parker, og der går ikke lang tid, før den ekspert web-kaster begynder at træne Miles for at hjælpe med at forsvare New York City som en ny Spider-Man.

Denne historie fortsætter ind i 2020 Spider-Man: Miles Morales, som ser Miles træde ind i sin superhelterolle for at afsløre en uhyggelig Roxxon Corporation-sammensværgelse og beskytte Harlems gader fra en bande kendt som Underground. I et chokerende twist ledes sidstnævnte gruppe af sin barndomsven Phin Mason, aka Spider-Man: Miles Morales’ version af The Tinkerer. Ligesom Marvel’s Spider-Man, Spider-Man: Miles Morales fik ros for dets fremragende web-swingende gameplay og følelsesladede historie, der bar temaer om empowerment, ansvar og opofrelse, men de første par kapitler af denne historie udfoldede sig på næsten anderledes måder, end spillerne så, da spillet blev udgivet for næsten to år siden.

Relateret: Spider-Man: Miles Morales Glitch transformerer Spideys helt hvide jakkesæt

Ifølge Comicbook.com, Nadji Jeter delte en samling af slettede scener fra Spider-Man: Miles Morales på Twitter for et par dage siden. Denne optagelse blev oprindeligt vist af Insomniac Games’ Brian Horton under et interview med GDC i august sidste år og inkluderer et par korte scener fra starten af ​​spillet. De to første er fuldt gengivet og indeholder Miles og Ganke Lee, der diskuterer førstnævntes seneste kamp mod næsehornet, efterfulgt af Phin, der viser Miles sine nyligt opfundne programmerbare ting, som Miles selv senere ville bruge til et af sine mange alternative kostumer. Spider-Man: Miles Morales. Den sidste scene er dog den mest interessante, da den består af motion-fangede live-action-optagelser af et skænderi mellem Phin og Miles’ mor Rio. Phin opfordrer Rio og Miles til at forlade Harlem med henvisning til Roxons tågelige aktiviteter og deres rolle i hans brors død. I modsætning til de to andre scener blev denne til sidst fjernet fra spillet, før den kunne gengives på grund af det faktum, at den potentielt ødelagde Phins twist som The Tinkerer, sammen med tempoproblemer med historiens flow.

Nadji Jeter vil igen stemme Miles Morales Marvel’s Spider-Man 2, som lanceres på PlayStation 5 næste år og vil se Miles og Peter slå sig sammen for at kæmpe mod klassiske skurke som Venom og Kraven the Hunter. I mellemtiden har fans brugt i alt over 11.000 år på at spille eventyret om Miles’ første superhelt Spider-Man: Miles Morales, og afslører mange sjove detaljer og mærkelige fejl undervejs. For sidstnævnte reagerede Miles på forbrydelser på overraskende muntre måder, og forvandlede sig til forskellige objekter såsom biler og gadelamper, og så endda sit karakteristiske sort-hvide Spider-Man-kostume blive helt hvidt under en træfning på taget.

Sådan er prøvelser og prøvelser af en videospil superhelt, og Spider-Man: Miles Morales gik helt sikkert igennem mange udviklinger, før de blev lanceret som en af ​​de første succesrige PS5-eksklusive i 2020. De slettede optagelser delt af Nadji Jeter giver et interessant kig på processen bag indfangningen af ​​hans portrættering af Miles Morales, samt hvor langt de var. øjeblikke af dens historie flyttede og fjernede overalt Spider-Man: Miles Moralesudviklingscyklus.

Næste: Hvad Spider-Man 2 betyder for Miles Morales-efterfølgeren

Kilde: Nedji Jeter / Twitter (via Comicbook.com)

Nye Star Wars-spil kan ikke ignorere efterfølgere for evigt

Nye Star Wars-spil kan ikke ignorere efterfølgere for evigt


Om forfatteren