Min generation tjente ikke penge som nye skuespillere, siger Kunle Afod

Skuespilleren, Kunle Afod, sagde, at hans generations rolleudøvere ikke tjente så mange penge, som de “nye skole”-skuespillere gør i øjeblikket.

Da han blev spurgt, om han overvejer at optræde som et rentabelt erhverv, sagde han: “For min generation, nej! Men denne nye generation (skuespillerne tjener mange penge).

“Jeg er ked af at nævne navnene, men lad mig bruge eksemplerne på afdøde Baba Suwe (Babatunde Omidina) og Baba Sala (Moses Olaiya). Hvor mange virksomheder godkendte dem, da de var i deres bedste alder? Derfor så de såkaldte virksomheder ingen grund til at engagere influencere og ambassadører for deres brands. Men nu ønsker enhver virksomhed at have det ene (populære) ansigt eller det andet til at presse deres brands for dem. Vil du fortælle mig, at en som Odunlade Adekola, der har mange sponsoraftaler, ikke tjener flere penge, end der var før (ham)?”

Afod sagde også, at filmproducenter gradvist så ud til at overskygge filmindustrien. Han sagde: “I disse dage ser det ud til, at skitskabere og komikere på sociale medier gradvist overhaler os. Mange af dem har YouTube-kanaler og klarer sig godt, mens vi, der er i marken, promoverer andres kanaler. De marketingfolk, vi giver (sælger) vores film for at skabe deres kanaler og promovere dem med vores film. Men nogle af os har besluttet at have online-tv og gør det ligesom dem. Måske vil han sætte mad på vores borde”.

Skuespilleren var også uenig med dem, der hævder, at en skuespiller skal tilhøre en Nollywood-klike for at få succes. Afod sagde: “Du behøver ikke at tilhøre en klike for at få succes. Du kan dog slutte dig til en klike for at gøre din rejse nemmere. Det er ligesom en jurist, der arbejder med et eksisterende advokatfirma, før han starter sit eget.”

Knyt af copyright.

Alle rettigheder forbeholdes. Dette materiale og andet digitalt indhold på denne hjemmeside må ikke reproduceres, publiceres, transmitteres, omskrives eller videredistribueres helt eller delvist uden forudgående skriftligt samtykke fra PUNCH.

Kontakt: [email protected]