“Miss Electricity” auditions åbne for lokale kunstnere; 12-årige skuespillere

QUINCY – Auditions til Quincy Community Theatres “On the Road”-turneproduktion, “Miss Electricity”, finder sted 7.-8. marts. Denne produktion er QCTs første touring-produktion siden 2019.

“Miss Electricity” af Kathryn Walat fortæller det sjove og bevægende eventyr om en ung pige, hvis nye superkræfter får hende til at miste af syne, hvad der er vigtigt i livet: venskab, familie og at være glad for dig selv.

Alle erfaringsniveauer opfordres til at komme til audition. Alle audition-skuespillere vil læse udvalg fra manuskriptet, som er tilgængeligt på QCT-webstedet. For at få adgang til scriptet skal du kontakte QCT for at få adgangskoden.

Testene vil fungere med de fleste programmer. Kunstnerne kan ikke tilkaldes til hver øvelse eller for hele øvelsernes varighed. Et detaljeret program vil blive fastlagt ud fra aktørernes tilgængelighed. Forestillingerne vil blive afholdt i skoler og andre lokale organisationer, ofte i skoletiden.

Instruktøren vil vælge flere skuespillere til hver rolle, så en rollebesætning kan “mixes og matches” afhængigt af skuespillerens tilgængelighed på en given dag. Rollebesætningen, instruktøren og andre medlemmer af produktionsteamet vil rejse til og fra showets forskellige spillesteder. Karakteren af ​​en rejseproduktion vil give deltagende studerende læringsmuligheder i modsætning til enhver anden QCT-studenteteaterproduktion.

Onlineregistrering, detaljerede auditionskrav og auditiontips vil være tilgængelige på www.1qct.org/on-stage/auditions. Aftaler til auditions kan også foretages ved at kontakte QCT Box Office på 217-222-3209.

“Miss Electricity” er tilgængelig på turné fra 11. april til 3. juni. Skuespillere vil blive planlagt, når forestillingerne er booket. Reservationer er åbne for interesserede skoler og organisationer. Kontakt Brendon Shea, leder af QCT Education, på (brendan.shea@1qct.org) for priser og tilgængelighed.

tæt