Moon Knight-skuespilleren vidste ikke, at han var til audition for at spille en flodhest

Antonia Salib, der spiller den egyptiske gudinde Taweret i Moon Knight, forklarer, hvordan hun blev overrasket over den flodhest ligesom alle andre.

Advarsel! Indeholder lidt spoilere til Månens Ridder afsnit 5

Månens Ridder stjernen Antonia Salib vidste ikke, at hun var til audition for at spille en flodhest i Marvel Studios’ seneste Disney+-serie. Den seneste serie, der finder sted i Marvel Cinematic Universe, følger Oscar Isaac som Marc Spector og Steven Grant, to ændringer inden for et dissociativ identitetsforstyrrelse (DID) system, som deler samme krop. Den lejesoldat, Marc, indgik en livreddende pagt med den egyptiske månegud, Khonshu (udtalt af F. Murray Abraham). Serien har også Ethan Hawke som Arthur Harrow, Gaspard Ulliel som Anton Mogart og May Calamawy som Layla El-Faouly.

I afsnit 4, “The Tomb”, skyder Harrow Marc / Steven i brystet, før parret vågner op på et psykiatrisk hospital, hvor deres allierede Layla er en anden patient, og den onde Harrow er deres læge. Hvis det ikke var forvirrende nok for publikum, slutter episoden med introduktionen af ​​en kæmpe flodhest. I afsnit 5, “Asylum”, afsløres denne venlige flodhest for at være Taweret, den egyptiske gudinde for mødre og børn, der er ansvarlig for at lede sjæle gennem Duat, så de kan ankomme til Field of Reeds, så længe deres hjerter er i balance hvornår vejes mod Maats fjer. Afsnittet ser Marc / Steven genopleve traumatiske minder, mens Taweret prøver sit bedste for at hjælpe. Nu har Salib talt om audition til den nu fan-favoritrolle som flodhesten.

Relateret: Marvel har lige skabt et stort problem for Endgames Iron Man-død

I samtale med spekulererSalib talte om høringsprocessen for Månens Ridder og forklarede i detaljer, hvordan rollen var en komplet overraskelse. Som det er tilfældet med næsten hele Marvel, vidste Salib ikke, hvilken karakter eller hvilket projekt han gik til audition til, men han vidste, at det var noget stort. Læs hvad han har at sige nedenfor:

“[The character] det var en komplet overraskelse. Jeg vidste, at jeg var til audition for Marvel Studios, og jeg vidste, at det var for en ledende dame: en egyptisk kvinde. De gav mig et falsk navn, og de havde et fiktivt manuskript. Det var kun én gang, at jeg var ved at møde instruktøren, og casting-teamet sagde bare til mig: “Du bliver i øvrigt en flodhest i CGI.” Jeg tænkte: “OK, det lyder godt, lad os gøre det!”

Tawaret-Balancing-Scales-I-Moon-Knight-Episode-5

Salib giver både stemme- og motion capture til sin overraskelseskarakter. Stjernen fortsatte med at fortælle om hvordan Månens Ridder Direktør Mohamed Diab fortalte hende, at hun under auditions lavede noget sjovt med sine knæ, som kostumeafdelingen så indarbejdede i hendes kostume ved at forkorte nederdelen, så hun fuldt ud kunne legemliggøre Taweret. Ud over at have nogle af Tawerets rigtige kostumer, havde skuespillerinden en kæmpe stang fastgjort til ryggen for at efterligne flodhestens højde i forhold til Isaacs karakterer under optagelserne.

Udover sin MCU-debut får Salib sin tv-debut med Månens Ridder. På trods af pres fra et højt profileret Disney/Marvel Studios-projekt, beskrev den 26-årige skuespillerinde skabelsen af ​​Taweret som “så sjovt, det føltes ikke som et job.” Hans præstation tilføjede bestemt et element af lethed til uden tvivl en af ​​de mest spændende timer i MCU indtil videre på Disney +. Det ser ud til, at Diab og selskabet har truffet et fantastisk valg med at lancere Salib, da publikum ikke kan få nok af denne spændende nye MCU-karakter, som er klar til at spille en stor rolle i Månens Ridderslutningen.

Mere: Marvel har lige lavet Ghost Riders MCU-debut så meget mere sandsynlig

Kilde: Marvel

  • Doctor Strange i galskabens multivers (2022)Dette element udgives den 6. maj 2022
  • Thor: Love and Thunder (2022)Dette element udgives den 8. juli 2022
  • Black Panther: Wakanda Forever / Black Panther 2 (2022)Dette element udgives den 11. november 2022
  • Wonders / Captain Marvel 2 (2023)Dette element udgives den 17. februar 2023
  • Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023)Dette element udgives den 28. juli 2023
  • Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023)Dette element udgives den 5. maj 2023

Jonathan Banks som Mike i Breaking Bad og Giancarlo Esposito som Gus i Better Call Saul

Better Call Sauls store død løser et Breaking Bad-mysterium


Om forfatteren