Nollywood-skuespillere overtager afdøde Dejo Tunfulus ufærdige projekt

Dejo Tunfulu
THEWILL APP-MEDDELELSER 2

01. maj (THEWILL) – Arbejdet er begyndt på et boligprojekt, som den afdøde skuespiller Adekunle Adetokunbo, også kendt som Dejo Tunfulu, der gik bort den 1. april 2022, forlod, takket være nogle af hans venner, der besluttede at fuldføre det.

Projektet er nu under opsyn af Olaide Olabanji, en filmproducent og en nær ven af ​​Adetokunbo. Kun fundamentet til projektet var gravet ud, da Adetokunbo døde for tre uger siden efter kort tids sygdom. Efter at han blev begravet, lovede nogle af hans venner i filmindustrien at hjælpe hans familie med at fuldføre projektet.

Med hjælp fra andre Nollywood-udøvere var Olabanji i stand til at rejse penge. Pengene fra indsamlingskampagnen blev brugt på projektet. Adetokunbos venner overvågede projektet helt fra begyndelsen. Alt imens Olabanji opdaterede fans af den afdøde skuespiller og hans kolleger om projektets fremskridt. Den igangværende video uploades ofte til hans sociale mediehåndtag.

Venner til den afdøde har også inviteret deres filmindustrikolleger til at komme den afdøde komikers familie til hjælp, så de kan færdiggøre den arv, han efterlod sig inden for et år. Den nigerianske underholdningsindustri blev sat i sorg den 1. april 2022, da nyheden om skuespillerens alt for tidlige død blev annonceret. Skuespilleren døde, mens han modtog behandling på Ikorodu General Hospital. Det viste sig, at han tidligere var blevet diagnosticeret med kronisk nyresygdom, inden han blev alvorligt syg og til sidst døde.


Forrige artikelCommonwealths undervisningsministre lover at øge investeringerne i uddannelse
Næste artikelHvorfor vil vi ikke deltage i Benue Council meningsmålingerne – NNPP, APC