Nun 2-produceren James Wan bekræfter, at skuespilleren Valak vender tilbage

James Wan bekræfter, at skuespillerinden Bonnie Aarons vil gentage sin rolle som Demon Nun Valak i den næste del af The Conjuring-universet.

James Wan bekræfter tilbagevenden af ​​skuespilleren Valak for Nonnen 2. Den kommende film følger filmen fra 2018 Nonnenen gotisk overnaturlig gyserfilm, der foregår i samme univers som 2013 Indkaldelsen; mere specifikt er filmen en prequel / spin-off af Fremkaldelsen 2havde premiere i 2016. Hver af disse film er inkluderet i det, der nu hedder “Indkaldelsen Univers.”

Nonnen, instrueret af Corin Hardy og tilpasset efter en historie af Wan og Gary Dauberman, følger en præst og nonne fra 1952 i Rumænien, mens de opdager dæmoniske kræfter i den romersk-katolske kirke. Den mest foruroligende form disse kræfter har, er den onde Dæmonnonne, en inkarnation af den legendariske dæmon Valak. Efter filmens overvældende succes, en efterfølger til Nonnen blev annonceret, med Akela Cooper som manuskriptforfatter og Wan og Peter Safran bekræftede co-produktionen af ​​filmen.

Relateret: Hver James Wan-film, vurderet til værste til bedste (inklusive Evil)

Et nyligt Instagram-opslag fra Wan giver flere detaljer om miljøet Nonnen 2, og afslører, at skuespilleren, der spiller Valak, Bonnie Aarons, vender tilbage til efterfølgeren. Opslaget byder på en smilende Wan, der peger på kameraet, med Arron i fuld, uhyggelig makeup og Valak-kostume, der ser skælmsk på ham med sine spøgelsesagtige hænder om halsen – en gestus, som Wan frækt refererer til i sit indlæg som Bonnie, som det “hjemsøger” ham på sættet af Fremkaldelsen 2.

Klik her for at se opslaget på Instagram

Den 63-årige Los Angeles-fødte skuespillerinde har skabt sig et navn i Hollywood med sit karakteristiske teatralske talent og slående træk, og optrådte som “The Bum” i Mulholland Drive og ligesom baronesse Joy von Troken i Prinsessens dagbøger før det giver anledning til rollen som Valak i Fremkaldelsen 2. Ud over at bekræfte Aarons forestående gensyn som den skræmmende og ikoniske Demon Nun, annoncerer Wans indlæg stolt, at instruktør Michael Chaves også vil vende tilbage til Indkaldelsen Univers. Chaves har allerede instrueret The Conjuring: Djævelen fik mig til at gøre det Og La Lloronas forbandelse.

Wan fungerer som en pålidelig kilde til mere end bare spændende opdateringer Indkaldelsen Universet og alt dets uhyggelige og indviklede filmiske rastløshed, men for gyserverdenen selv: Den australske instruktør har virkelig været et fremtrædende og konsekvent bemærkelsesværdigt kendt navn i genren i næsten to årtier. Wan var med til at skabe det enormt populære Sav Og Luske film, begge dele de ville blive meget succesrige og genredefinerende franchises. Hans Indkaldelsen franchising, heraf Nonnen 2 vil være en del, er den næstmest indbringende gyserfilm-franchise nogensinde, næst efter Godzilla serie. Wans imponerende track record kombineret med det dybt foruroligende og faktisk vedholdende billede af Aarons Demon Nun / Valak lover, at Nonnen 2 den vil skræmme og underholde seerne lige så meget som dens frygtindgydende forgængere.

Næste: Hver kommende tryllefilm er høj (Hvad er nyt i The Conjurverse?)

Kilde: James Wan

The Northern Man brød den historiske regel i Olga Amleth Fights manuskript

Nordmanden brød perfekt en historisk regel om episk manuskript