OTT er en tænding for enhver skuespiller, der føler sig kvalt

MUMBAI: ‘Pratigya 2’-skuespillerinden Shivani Gosain er begejstret for at få sin OTT-debut. Vi vil se hende spille en central rolle i en lethjertet serie.

Shivani er ivrig efter at være en del af det digitale boom og håber, at dette projekt vil åbne en dør af muligheder for hende.

“OTT er et gennembrud for en skuespiller, der føler sig kvalt i typiske roller, der begrænser deres vækst. I dag kan du se muligheden for at eksperimentere, udforske og føle dig tilfreds med at spille præstationsorienterede roller. OTT-skuespillere bliver internationale stjerner, bliver global anerkendelse og Der er plads nok til at nå ud til et bredere publikum og prøve nye ting,” siger han.

Intime scener på OTT er ikke et nyt fænomen. Mens mange skuespillere er enige om at gøre dem, hvis manuskriptet kræver det, er der andre, der ikke er trygge ved det samme og derfor har holdt sig væk fra rummet.

Apropos det tilføjer Shivani: “Indtil videre har jeg ikke optaget dristige scener til OTT, fordi min allerførste serie ikke har nogen. Hvis en OTT-serie med en god historie og præstationsorienteret rolle i fremtiden kræver dristige scener for at i et vist omfang ville jeg overveje at gøre det, men absolut ingen nøgenhed eller vulgaritet er unødvendigt for mig.”

Den anden ting, som mange finder udbredt ved OTT, er brugen af ​​bandeord, stoffer, historier om udenomsægteskabelige affærer, sex osv. som tidligere kun var blevet diskuteret bag lukkede døre og med familie eller venner. Shivani er også enig i, at publikum er overeksponeret.

“Mange ting serveres unødigt til, at offentligheden tager mere frihed i frihedens navn på OTT. Men som vi alle ved, har alting sine fordele og ulemper, og vi må håndtere det på vores måde. Valget er i vores hænder. Vi skal. beslutte, hvad vi skal se og hvad ikke. Derfor har den slags arbejde, jeg foretrækker på OTT, væsentlige præstationsorienterede roller, væk fra de stereotyper, “siger han.

Blandt de gode ting ved OTT er, hvordan det banede vejen for, at godt og sjældent internationalt indhold nåede et stort publikum. De yngre generationer, som ønsker at blive skuespillere, er godt eksponeret for den viden og information, der gør dem raffinerede til deres alder. Spørg, om dette gør generationskløften tydelig, og Shivani udtrykker sit synspunkt.

“Det er en god ting. Jeg kan se, at mange af dem er virkelig fokuserede, disciplinerede, hårdtarbejdende og giver deres hjerte og sjæl, og de efterlader ingen sten for at yde deres bedste. Og der er også nogle, der er der. “modsat, de er respektløse og uprofessionelle. Så både det gode og det onde findes i hvert parti. Da jeg startede, vidste jeg ingenting og havde ikke engang en teaterbaggrund. Jeg lærte på jobbet, over tid og erfaring.” lærer hver dag. Jeg føler, at vi alle skal gå med tiden,” siger han.

Shivani kan godt lide at se OTTs selv. Hun kan virkelig godt lide webserier. “Jeg har en liste over serier, som jeg har nydt, men hvis jeg kun skal nævne to at se, vil jeg sige Money Heist og The 100, begge er på Netflix,” tilføjer han.

KILDE: IANS