Shawn Mendes spillede ved et uheld Jesse Tyler Ferguson efter skuespilleren

Shawn Mendes var gæstemedvært på det seneste afsnit af Aftenens show med Jimmy Fallon og mødtes med Moderne familie‘S Jesse Tyler Ferguson!

Jesse han var gæst den aften og blev interviewet af dem begge Jimmy Og Shawnsom hun mødte første gang til en fest for år siden.

“Vi mødtes for fire eller fem år siden, tror jeg til en Oscar-fest”, Jesse Hun sagde. “[My husband] Justin og jeg gik ind og Shawn han stod lige der. Du var alene, og du havde et sådant ansigtsudseende som: ‘Åh min gud, jeg kender ingen.’ Vi tænkte: “Vi taler med dig!”

Shawn greb ind: “I har været mine frelsere. Jeg tror, ​​du savner den del. Jeg var rædselsslagen, og du gik ind og sagde: ‘Ja, det er rigtigt.’

Jesse tilføjet, “Justin og jeg var ved at starte på et meditationskursus, og jeg ved ikke, om du startede det, eller om du var interesseret i det, og du tænkte: “Nå, kan vi udveksle numre?” Og så har jeg dit nummer. Og jeg ringede aldrig. Jeg tænkte: ‘Jeg vil ikke ringe til Shawn Mendes.’ Engang spillede din musik i bilen, og jeg tænkte: “Jeg vil fortælle ham, at jeg lytter til hans musik.” Men jeg syntes, han er lam.”

Jesse så sagde han, at efter at have lært det ville blive tændt Showet i aften med Shawnsendte ham en besked, men fik aldrig et svar!

“Skrev du til mig, og jeg fik ikke din besked?” Shawn sagde han og kiggede Jessetelefonen med “Du skrev til mig!”

Jesse så spurgte han: “Har du blokeret mig?” Kig under!

Klik inde for at se yderligere fem Shawn-lignende videoer …

Ur Shawn i monologen med Jimmy.

Se “Thank You Notes” med de to drenge.

Shawn Og Jimmy byttede plads til interviewet.

Ur Shawn udføre “Når du ikke er der” nedenfor.

Shawn spillede et spil Egg Russian Roulette med Jimmy.