Skuespiller Lou Ferrigno holder en signeringsbegivenhed i Gabes Cave

Man ville ikke kunne lide det, når han er vred, men det var det heldigvis ikke, da skuespilleren Lou Ferrigno besøgte El Dorado fredag ​​eftermiddag.

Fans fyldte Gabes Cave, med en linje, der strækker sig fra bagdøren, hele eftermiddagen for en chance for at tage et billede eller få en autograf fra skuespilleren “The Incredible Hulk”, også kendt for sin optræden i dokumentaren “Pumping”. Jern.”

“Jeg så tv-showet (“The Incredible Hulk”), da det var i luften. Jeg blev født i 1970, så jeg var 8 eller 9, da showet var i gang,” sagde Shane Gauthier, som bar en DVD af serien. at underskrive. “Jeg vil bare møde ham. Det er ikke hver dag, sådan en kommer til El Dorado.”

Cayden og Colten Crawford kom til signeringsbegivenheden med deres forældre, med Cayden klædt i et Incredible Hulk-kostume.

“Jeg tror, ​​at han måske vil have sit Hulk-tøj på eller noget,” sagde Colten, mens familien ventede i kø.

Marty Rosson, ejer af Gabe’s Cave, sagde, at butikken var i stand til at booke Ferrigno efter at have kontaktet sin manager under konventioner, og bemærkede, at Gabe’s Cave også er en YouTube-kanal.

“Vi rejser til en masse stævner og er kommet i kontakt med en masse berømtheder,” sagde han.

Mens fans ventede i en zigzaggende linje rundt i butikken, promoverede arbejdere i Gabe’s Cave YouTube-kanalen, som byder på alt fra Lego-film og build-anmeldelser til konventionsvlogs og kunstnerinterviews.

Rosson sagde, at samfundets reaktion på signeringsbegivenheden var spændende, og tilføjede, at han så mange nye ansigter i tegneserie- og hobbybutikken.

“Det var overvældende,” sagde han.

Det var Ferrignos første gang i Arkansas, sagde han.

“Første gang i mit liv. Jeg synes, det er fantastisk, gæstfrihed og alle mine store fans,” sagde han.

Skuespilleren optrådte i et lokalt fitnesscenter i Baton Rouge, Louisiana torsdag, ifølge nyhedsrapporter i området, og sagde, at han ville rejse til Little Rock på lørdag. Fredag ​​aften, sagde han, planlagde han at tilbringe tid i Rossons hus.

“Jeg tager til Martys hus, jeg håber du laver en stor, saftig bøf til mig,” sagde han.

Gabes hule vil være vært for skuespilleren Martin Klebba, bedst kendt for sin rolle som besætningsmedlem af kaptajn Jack Sparrow på den sorte perle i “Pirates of the Caribbean”-serien, i juli.


Foto

Fans står i kø for at møde skuespilleren Lou Ferrigno på fredag ​​i Gabes grotte. (Caitlan Butler / News-Times)Foto

Lou Ferrigno