Skuespillerens retfærdighed begynder at vende tilbage til personlige auditions

Actors’ Equity giver mulighed for at genoptage personlige høringer fra denne uge.

Arbejdsgivere skal udføre høring alene – Equity Hearing Centres kan ikke bruges, og Equity Watchers vil ikke være til stede. Skuespillere skal fremvise bevis for vaccination eller en nylig negativ COVID-19-test for at deltage, i henhold til protokoller, der sendes til medlemmer på tirsdag.

Masker vil være påkrævet, når skuespilleren ikke er aktivt til audition og til enhver tid under danseauditions.

Disse protokoller er i kraft fra den 15. marts til den 29. maj 2022 og er beregnet til at blive revurderet senere. Indtil dette tidspunkt i pandemien havde skuespillerne præsenteret virtuelle auditions.

“Medlemmer har anmodet om at vende tilbage til Equity-høringerne personligt, så vi arbejdede tæt sammen med vores sundheds- og sikkerhedsrådgivere for at finde en måde at få dem til at ske så sikkert som muligt,” sagde en talsmand for Actors. “Equity.”

Actors’ Equity er endnu ikke bekendt med kommende høringer, da retningslinjerne vil blive sendt til arbejdsgiverne på onsdag, sagde talsmanden.

Der vil ikke blive stillet nogen egenkapitalmonitorer til rådighed, da de ikke i øjeblikket er ansat i fagforeningen. Selvom en Equity Monitor ikke vil være til stede, skal arbejdsgiveren ansætte mindst én COVID-19 sikkerhedsofficer skal være til stede i venteområdet, ifølge protokollerne.

I modsætning til tidligere høringer får skuespillere ikke lov til at udføre stemmeopvarmning i vente- eller venteområder eller spise måltider i disse områder.

Kapitalmedlemmer skal også lave aftaler inden auditionsdatoen for at deltage.