Sophie Turner om, hvordan moderskab hjalp hende med at blive en bedre skuespillerinde

I 2020 bød Game of Thrones-stjernen Sophie Turner og hendes mand Joe Jonas velkommen til fødslen af ​​deres datter Willa. Nu, to år senere, og med baby nummer to på vej, vender den britiske skuespillerinde tilbage til skærmen i HBO Maxs “The Staircase”, som har premiere 5. maj. Det hjemlige krimidrama fortæller historien om North Carolina krimiforfatter Michael Peterson, spillet af Colin Firth, dømt for mordet på sin kone Kathleen, spillet af Toni Collette. Sophie spiller parrets adoptivdatter Margaret Ratliff.

Når det kommer til HBO-serier, er Turner ikke fremmed for at spille “datteren” af en familie på grænsen til undergang og fortvivlelse. På trods af at hun modtog en Emmy-nominering for sin rolle som Sansa Stark i “GOT”, var det et helt andet spil at spille Margaret i “The Staircase”. Ikke kun fordi det var første gang, hun spillede en ikke-fiktiv karakter, men også fordi hun nu har en datter og sin egen familie.

I et nyligt interview på WrapWomens “UnWrapped” podcast forklarede skuespillerinden, hvordan det at være mor tilføjede et “andet perspektiv”, når hun spillede roller som den. “Begrebet familie har gjort mig til en totalt meget mere følelsesladet person. Empati intensiveres; følelserne for familien er ligesom overfyldte,” sagde han.

Heldigvis var Turner i stand til at kanalisere disse overvældende følelser til at forbedre hendes kunst. “Det gjorde mig til en bedre skuespiller at være, du ved, at være mor. For som skuespiller, du ved, er den eneste måde at blive en virkelig genial skuespiller på, at opleve så meget liv som muligt og bringe de oplevelser ind, så det er bare endnu en lille del af det liv, jeg lever, og som jeg kommer til bringe ind og forhåbentlig hjælper det min præstation på den ene eller anden måde.

Gå ikke glip af denne magtfulde mors tilbagevenden til skærmen i HBO Maxs “The Staircase” den 5. maj.

Om “Unwrapped”

“UnWrapped” er en månedlig podcast produceret af WrapWomen, dedikeret til at styrke den næste generation af kvinder inden for medier og underholdning. Hvert afsnit afslører emner fra underholdningsnyheder og branchetrends til karriererådgivning, Hollywood-overskrifter og mere.

Særlige gæster omfatter brancheledere, skuespillere, producere og studieledere. Målet med serien er at forbinde dem, der søger viden og adgang til dem, der har viden og adgang, og give WrapWomen-fællesskabet værktøjerne til at få succes i deres personlige og professionelle liv.

Nye afsnit af “UnWrapped” udkommer den sidste fredag ​​i hver måned. Du kan lytte på TheWrap.com, WrapWomen.com, Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Amazon Music, eller hvor end du har dine podcasts.

Om WrapWomen

WrapWomen er en magtbase af indflydelsesrige kvinder inden for underholdning, medier, teknologi og brands, der er forpligtet til at ændre deres industriers ansigt. Gennem medier og livebegivenheder, herunder BE Mentorskabskonferencen og flagskibet Power Women Summit, giver vi en platform til at accelerere visionen for kvinder, der bygger mod en mere lige verden. Vores arrangementer tiltrækker et bredt netværk og fællesskab af professionelle kvinder, der træffer beslutninger og er mødre, ledere og hustruer, innovatører og aktivister.

Følg os på Instagram @WrapWomen og så videre Twitter @TheWrapWomen.

Klik her for at abonnere på vores nyhedsbrev. Klik her for at tune ind på vores podcast.