Sophie Turner siger, at det at blive mor gjorde hende til en bedre skuespillerinde;

Sophie Turner der blev berømt med sin skildring af Sansa Stark i Game of Thrones, er klar til at vende tilbage med endnu en HBO-serie, Stigen og før det talte skuespillerinden om sin karriere og moderskabets omfavnelse i et nyligt interview med The Wrap. Turner, som han er gift med Joe Jonasventer i øjeblikket sit andet barn med sangerinden og er allerede mor til deres første barn, datteren Willa Jonas.

I en samtale med The Wrap talte Sophie om moderskabsoplevelsen, der hjalp hende til at forbinde mere med følelser såsom familiebinding, og sagde: “Begrebet familie har gjort mig til en fuldstændig meget mere følelsesladet person. Empatien er steget; mine følelser omkring familie er venlige. af overfyldte. Det gjorde mig til en bedre skuespiller at være, du ved, blive mor.”

Grunden til, at Turner mener, at det at blive mor hjalp hende til at blive en bedre skuespillerinde, er, at hun føler, at den eneste måde at blive en virkelig genial skuespillerinde på er at leve så meget liv som muligt. Han tilføjede: “At bringe disse oplevelser ind, og så er dette bare endnu en lille del af det liv, jeg lever, som jeg kan bringe ind og håbe på, at det hjælper min præstation på den ene eller anden måde.”

Hvad angår hendes næste show, The Staircase, vil Sophie blive set dele skærmplads med blandt andre Colin Firth, Toni Collette, Parker Posey, Patrick Schwarzenegger, Odessa Young. Showet vil følge den sande historie om Michael Peterson (Colin Firth), en mand anklaget for at have dræbt sin kone Kathleen (Toni Collette), efter hun blev fundet død i bunden af ​​en trappe i deres hjem. Serien får premiere den 5. maj.

LÆS OGSÅ: Sophie Turner og Joe Jonas glæder sig over at vente deres andet barn, afslører en kilde