Squid Game Creator planlægger at bringe “døde” skuespillere tilbage til live for anden sæson

Squid Game-skaberen Hwang Dong-hyuk siger, at han vil forsøge at bringe nogle “døde” skuespillere tilbage fra den første sæson til anden sæson af Netflix-serien.

Blæksprutte spil Skaberen Hwang Dong-hyuk diskuterede, om han ville bringe “døde” karakterer tilbage til anden sæson.

Mens han talte med Deadline, blev Dong-hyuk spurgt, om skuespillerne fra den første sæson ville vende tilbage til anden del af Netflix-serien. “Nej, for de fleste af dem er døde,” sagde han. “Jeg vil lede efter noget, der kan bringe dem tilbage til sæson to.” Så med henvisning til sæson 1-stjernen HoYeon Jung, der spillede Kang Sae-byeok, sagde skaberen: “Lad os sige, at han måske har en tvillingesøster, skal du se.”

RELATERET: Netflix godkender BTS Viral Squid / Meme Game

Netflix har officielt grønt lys Blæksprutte spil Sæson 2 i januar 2022, men Dong-hyuk gjorde det klart, at intet for anden sæson er hugget i sten endnu. “Der kommer andre gode kampe, det er alt, hvad jeg kan sige,” fortsatte han. “Jeg brainstormer stadig og kommer med ideer til anden sæson. Jeg er ikke begyndt at skrive endnu.”

Annonceringen af ​​en anden sæson for Spil blæksprutte kom efter nyheden om, at Dong-hyuk var i samtaler med Netflix, ikke kun for sæson 2, men også for sæson 3. Indtil videre er det eneste medvirkende, der er bekræftet at vende tilbage, skuespilleren Lee Jung-jae som Seong Gi-hun, der var den eneste overlevende af Squid Game i slutningen af ​​den første sæson.

“Jeg har noget struktur til næste sæson,” sagde Dong-hyuk i november 2021. “Men jeg må også indrømme, at jeg føler mere og mere pres på anden sæson, da serien har fået meget mere kærlighed og opmærksomhed, end jeg kunne har forventet. Jeg har også en film, som jeg havde tænkt mig at lave Spil blæksprutteog jeg har ikke besluttet, hvilken jeg skal gøre først.”

RELATERET: Squid Game Sæson 2 kunne se et “Darth Vader” øjeblik for en storspiller

Spil blæksprutte blev hurtigt en sensation ved udgivelsen og tjente mere end 1,4 milliarder timer set i løbet af de første 23 dage på Netflix. Ifølge Dong-hyuk, Spil blæksprutte blev skabt med den hensigt at “nå ud til et globalt publikum” ved at bruge børns spil til at udforske temaer om økonomisk ulighed og kapitalismens effekt på menneskelig oplevelse. “Børnespillene i showet er dem, der vil bringe nostalgien frem hos de voksne, der faktisk spillede dem som børn; men de er også virkelig nemme spil at forstå,” sagde han.

“Så enhver, der ser på, fra hvor som helst i verden, kan meget let forstå reglerne for spillene,” fortsatte Dong-hyuk. “Og fordi spillene er så enkle, behøver seerne ikke at fokusere på at forsøge at forstå reglerne. De kan i stedet fokusere meget mere på de indre følelser og dynamikken mellem karaktererne, og så kan de fordybe sig i hele oplevelsen, og de kan i stedet fokusere meget mere på de indre følelser og dynamikker mellem karaktererne, og så kan de fordybe sig i hele oplevelsen. juble. og føl dig med karaktererne”.

Blæksprutte spil Sæson 2 har endnu ikke en udgivelsesdato. Den første sæson kan streames på Netflix.

Bliv ved med at læse: Squid Game-tøjlinjen gentager showets ikoniske jumpsuits

Kilde: Deadline

Ewan McGregor i Obi-Wan Kenobis teaser

Lucasfilm-præsidenten indrømmer, at Star Wars har en dagsorden – og det er et problem


Om forfatteren