Star Wars-skuespilleren antyder, at Palpatine kunne optræde i Obi-Wan Kenobi eller Andor

Star Wars-skuespilleren Ian McDiarmid foreslår, at han kunne vende tilbage som kejser Palpatine i den kommende Obi-Wan Kenobi eller Andor.

Star wars Skuespilleren Ian McDiarmid foreslår, at kejser Palpatine kan vende tilbage i begge Obi-Wan Kenobi eller Andor. Skuespilleren optrådte for første gang som Sheev Palpatine i Star Wars: Episode I – The Phantom Menace og for nylig har den fået sit berømte comeback Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker. Med kejseren i centrum for indflydelse på det galaktiske imperium, er karakteren ofte dukket op i nyere live-action Star wars serie, der foregår i imperiets tid.

Begge Obi-Wan Kenobi Og Andor finde sted før begivenhederne i Star Wars: Episode IV – Et nyt håb, som markerer toppen af ​​imperiets regeringstid. Darth Vader (Hayden Christensen) vil dukke op, noget der ofte er blevet antydet af både Christensen og Obi-Wan Kenobi instruktør Deborah Chow vil kaste en skygge over Obi-Wan (Ewan McGregor) og hans eventyr på tværs af galaksen. Kronologien af AndorDet kunne dog også give Vaders hånd i tingene, hvilket ville give den mørke side en endnu større indflydelse på Cassian Andors (Diego Luna) historie end hidtil antaget. Vaders udseende i Rogue One: A Star Wars Story gør denne idé endnu mere plausibel.

Relateret: Obi-Wans skurke forklarer, hvorfor Owen ønskede, at Luke skulle holde sig væk fra Kenobi

Nu har McDiarmid antydet, at Palpatine har sluttet sig til skyggen af ​​den mørke side på begge. Obi-Wan Kenobi eller Andor. Skuespilleren drillede under sit panel i den seneste udgave af Imperial Commissary Collectors Convention (via Star Wars nyhedsnetværk) at seerne”Røre ved [his] tilstedeværelse“i en serie, der foregår på et tidspunkt, hvor det var”betragtes som meget aktivSelvom han delte, at han ikke kan bekræfte, om det vil være gennem et fysisk udseende, vil hans indflydelse stadig give sig selv til kende. I betragtning af begge dele Obi-Wan Kenobi Og Andor passer til denne beskrivelse, er det svært at sige, hvilken han henviser til, medmindre han bevidst antyder, at svaret er begge sæt. Se hele hans citat nedenfor:

Der er et vist show på vej, som foregår i netop den periode, som jeg måske har betragtet som meget aktiv. Hvorvidt du vil se min fysiske krop, kan jeg ikke udtale mig om. Men du vil helt sikkert mærke mit nærvær.

Kejser Palpatine smiler.

Med Palpatine som “fantom trussel“, har hans skygge længe kastet en tung skygge på karakterer som Obi-Wan og Cassian. Det er ikke umuligt for Palpatine at optræde i begge deres shows, især da Obi-Wan konfronterer Vader igen og Cassian arbejder med tidlig Rebellion. for at samle efterretninger. fra imperiet. Det er dog lidt mere sandsynligt, at Palpatine passer ind i Obi-Wans historie, da Jedierne bliver jagtet af Vader og hans inkvisitorer. Palpatine ville uden tvivl ønske at holde øje med nogen af ​​de Jedi, de blev elimineret i. Ordre 66 og Obi-Wans opdagelse ville have givet kejseren endnu et fodfæste til at fortsætte med at manipulere sin lærling.

Inddragelsen af ​​Palpatine ville være en stor ekspansiv indsats for os begge Obi-Wan Kenobi Og Andor at genskabe forbindelsen til de film, de stammer fra. Hver serie omhandler en meget ukendt del af Star wars tidslinje, selvom den er meget elsket af seerne. Sidder direkte mellem prequel Star wars trilogi og originalen Star wars trilogi, Obi-Wan Kenobi Og Andor hver er på en mission for at forene to store galakse-epoker på en måde, der vil levere den perfekte mængde prequel og original æra-nostalgi. Palpatines tilstedeværelse ville helt sikkert hjælpe begge serier i den bestræbelse, hvilket gør McDiarmids ord endnu mere spændende at høre.

Næste: Hayden Christensens Clone Wars Deep Dive er fantastisk til hendes Vader-tilbagekomst

Kilde: Star Wars News Network

hvordan jeg mødte din faldne far hvordan jeg mødte din mor bedste makeup

Hvordan (og hvorfor), hvordan jeg mødte din far, faldt et af de bedste HIMYM-tricks


Om forfatteren